Buzz

Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (4 Ιουλίου - 10 Ιουλίου 2024)

στα 10

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας σε όλη την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (4 Ιουλίου - 10 Ιουλίου 2024)

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας σε όλη την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσετε.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και στα θερινά ολόκληρης της Ελλάδας.

Μαρτυρίες 607

Μαρτυρίες του Νίκου Καβουκίδη, 1975, 100’ | Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 21.00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Με άξονα τον εορτασμό της πρώτης επετείου του Πολυτεχνείου, που συμπίπτει με τους πρώτους μήνες της μεταπολίτευσης, ο σκηνοθέτης κάνει μια αναφορά στα κυριότερα πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, προ και μετά της δικτατορίας, και που δίνουν, κατά της γνώμη του, την εικόνα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής στη χώρα μας.

Εναρξη των προβολών για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση από το Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

k-crime

K- Crime: 9 νέο-νουάρ ταινίες του σύγχρονου κορεατικού σινεμά στο Λαΐς | 27 Ιουνίου - 5 Ιουλίου

H Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η Ταινιοθήκη της Θεσσαλονίκης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας, παρουσιάζουν το αφιέρωμα K-Crime: 9 νέο-νουάρ ταινίες του σύγχρονου κορεατικού σινεμά.

Το αφιέρωμα, που απευθύνεται στους λάτρεις του νοτιοκορεάτικου crime αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν ένα από τα πιο δημοφιλή κινηματογραφικά είδη που γεμίζει τις αίθουσες διεθνώς, θα πραγματοποιηθεί στην ταράτσα της Ταινιοθήκης, τον Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς, από 27 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Θα προβληθούν 9 ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους του κορεάτικου κινηματογράφου με την υπογραφή μερικών από τα πιο διάσημα σκηνοθετικά ονόματα της Νότιας Κορέας όπως ο Μπονγκ Τζουν-χο, ο Κιμ Κι-ντουκ και ο Παρκ Τσαν-γουκ αλλά και διαμαντάκια-εκπλήξεις λιγότερο προβεβλημένων δημιουργών.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το αφιέρωμα K-Crime εδώ.

total

Ολική Επαναφορά του Πολ Βερχόφεν | Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 23.15 Ριβιέρα από το Midnight Express

Ολα έχουν αλλάξει στον κόσμο. Οι κυβερνήσεις έχουν καταργηθεί. Ο πλανήτης Αρης έχει εποικισθεί και με τη μέθοδο «εμφύτευσης μνήμης» τα όνειρα φαίνονται αληθινά. Ο Ντάγκ Κουέηντ, ένας απλός άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα: έναν εφιάλτη. Κάθε βράδυ αναμνήσεις από μια άλλη ζωή στον Αρη, ταράζουν τον ύπνο του.Απευθύνεται στην εταιρεία Recall, η οποία αναπαράγει αναμνήσεις με «εμφύτευση μνήμης» και θα αναλάβει να του εμφυτεύσει ψεύτικες αναμνήσεις από τον Αρη. Η μέθοδος Recall όμως, αντί να εμφυτεύσει ψεύτικες αναμνήσεις, ζωντανεύει αληθινές. Ο Ντάγκ ανακαλύπτει ότι ζούσε στον Αρη σαν πράκτορας. Κάποιοι όμως δεν θέλουν την ολική επαναφορά της μνήμης του. Μια σφοδρή καταδίωξη αρχίζει.

Σε ένα ντελιριακό tour-de-force, ο Πολ Φερχόφεν παίρνει το cyberpunk πρωτότυπο υλικό του Φίλιπ Κ. Ντικ (σε δικό του διήγημα βασίστηκε και το Blade Runner) και ολοκληρώνει μια χορταστική, και σχεδόν υστερικά σατιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με γενναίες δόσεις χιούμορ, που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των 90s.

Προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από αποκατεστημένη κόπια στα 4Κ.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ.

chariots of fire

Οι Δρόμοι της Φωτιάς του Χιου Χάτσον | Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 στο ΠΙΟΠ στον Ταύρο

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος στο Παρίσι, οργανώνει τις Παρασκευές του Ιουλίου, θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα, με τίτλο «Ιστορίες Ολυμπιονικών», στον εξώστη του κτηρίου του, στον Ταύρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναρπαστικές αληθινές ιστορίες σημαντικών δρομέων, οι οποίοι στην πορεία τους διακρίθηκαν ως Ολυμπιονίκες.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 (ώρα 21:00) με την προβολή της ταινίας «Οι Δρόμοι της Φωτιάς» (Chariots of Fire) του 1981 σε σκηνοθεσία Χιού Χάντσον. Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο Βρετανών ερασιτεχνών δρομέων ταχύτητας, του Χάρολντ Άμπραχαμς (Μπεν Κρος), και του Έρικ Λίντελ (Ίαν Τσάρλσον), οι οποίοι κέρδισαν χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι, το 1924. Η ταινία απέσπασε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Κοστουμιών και Πρωτότυπης Μουσικής Επένδυσης για το πασίγνωστο θέμα του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00

ΠΙΟΠ | Ιστορικό ΑρχείοΔωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14,Ταύρος

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

παλαιστι

1ο Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου (Piff Agios Nikolaos) | 5 με 7 Ιουλίου στον Αγίο Νικόλαο Κρήτης

Το 1ο Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου (Piff Agios Nikolaos) διοργανώνεται από την Ομάδα του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου και θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο στον Άγιο Νικόλαο (05 Ιουλίου), στο παλιό δημοτικό σχολείο Πάνω Ελούντας (06 Ιουλίου) και στην πλατεία Δικαστηρίων Νεάπολης (07 Ιουλίου).

Μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου, με την προβολή ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, κατά τη διάρκεια αυτών των τριών βραδιών, οι διοργανωτές θα προσπαθήσουν, όπως δηλώνουν οι ίδοι να προσφέρουν στον κοινό του Δήμου Αγίου Νικολάου, ένα παράθυρο για το ποια είναι η καθημερινή ζωή στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

πριν τα μεσάνυχτα

Πριν τα Μεσάνυχτα του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ | Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 στο Park Your Cinema

Σχεδόν δύο δεκαετίες έχουν περάσει από την πρώτη συνάντηση τους στο τρένο με προορισμό τη Βιέννη και ο Τζέσι και η Σελίν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις στη σχέση τους με φόντο το υπέροχο τοπίο της Μάνης.

Η ταινία θα προβληθεί στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ.

μικρόκοσμος

20 χρόνια Μικρόκοσμος | Σάββατο 6 Ιουλίου

Το Σάββατο 6 Ιουλίου θα γίνει ένα πάρτυ για τα 20 χρόνια του σινεμά Μικρόκοσμος, ένα πάρτυ με χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης για μια από τις τελευταίες μονές αίθουσες στη χώρα που συνεχίζουν να αντιστέκονται, διατηρώντας ένα σινεφίλ πρόγραμμα με ξένες αλλά και πολλές ελληνικές ταινίες.

Οπως αναφέρει το συνημμένο δελτίο τύπου: «Θα προβληθούν ταινίες-ορόσημα για τη διαδρομή του Μικρόκοσμου συν δύο ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα, από το μεσημέρι του Σαββάτου 6ης Ιουλίου και μέχρι αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν εναλλασσόμενα dj sets και «φαγητό-ποτά-αισιοδοξία».

Διαβάστε αναλυτικά για το πρόγραμμα προβολών εδώ.

brave

Brave των Μπρέντα Τσάπμαν, Μαρκ Αντριους | Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21.00 στο Park your Cinema

Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότρια είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους άρχοντες της χώρας. Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά. Αυτή η παραγωγή της Disney/Pixar είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, που δεν της λείπει ούτε το χιούμορ, ούτε η συγκίνηση, και αποτέλεσε την πρώτη ταινία στην ιστορία του στούντιο που έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ατίθασο κορίτσι με φλογερό μαλλί και ταμπεραμέντο.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ.

ποτέ την κυριακή

Ποτέ την Κυριακή του Ζιλ Ντασέν | Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21.00 και στις 23.00 στο Cine Paris

Η ταινία του Ζιλ Ντασέν προβάλλεται μέρος του αφιερώματος «Greek Classics: 6 Διαχρονικές Ελληνικές Ταινίας στο Cine Paris».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

fargo

Fargo του Τζόελ Κοέν | Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21.00 στο θερινό Απόλλων της Θεσσαλονίκης από το Κεμές

Ενας πωλητής αυτοκινήτων με πολλά χρέη προσλαμβάνει δυο κακοποιούς της πλάκας για να απαγάγουν την ίδια τη γυναίκα του και να μοιραστεί μαζί τους τη λεία από τα λύτρα που θα δώσει ο πλούσιος πεθερός του. Εκείνοι όμως τα κάνουν μαντάρα σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και δυο περαστικούς,

Το αριστούργημα των αδελφών Κοέν, η πιο κοενική ταινία της φιλμογραφίας τους, η στιγμή που το σινεμά τους εισέβαλε στην (ποπ) κουλτούρα για να ορίσει ένα ολόκληρο είδος που επηρέασε, ευτυχώς, όλο το μετέπειτα του αμερικανικού σινεμά. Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και Α' Γυναικείου Ρόλου για την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ. Την ταινία προλογίζουν οι Οδυσσέας Κοτσίνης και Γιάννης Σιγκούνας, πρωτοετείς φοιτητές, μέλη του Κεμές.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

tack

Tack της Βάνια Τέρνερ | Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 21.00 στο Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ολυμπιονίκης που πυροδότησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα δίνει τη δύναμη σε μια νεότερη αθλήτρια να σπάσει τη δική της σιωπή. Σε μια δίκη-ορόσημο, η Σοφία στέκεται στο πλευρό της Αμαλίας, η οποία αποφασίζει να καταγγείλει τον πρώην προπονητή της για τη συστηματική κακοποίηση που υπέστη από εκείνον όταν ήταν παιδί.

Την ταινία θα προλογίσει η Πρόεδρος του WIFT GR, Μαρία Λούκα και μετά την προβολή της θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτρια της ταινίας Βάνια Τέρνερ, τη Σοφία Μπεκατώρου, και την Αντιπρόεδρο του WIFT GR, Νιόβη Αναζίκου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 04:45 ποστερ 607

Τετάρτη 04.45 του Αλέξη Αλεξίου | Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Ιουλίου στις 21.00 στο Σινέ Θερινόν στην Καλλιθέα

Αθήνα, χειμώνας 2010. Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος σε 32 ώρες θα χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ, που με πολύ κόπο διατηρεί σε λειτουργία μέχρι την ίδια του την οικογένεια. Ο Ρουμάνος γκάνγκστερ που του έχει δανείσει χρήματα, απειλεί ότι θα του πάρει το μαγαζί. Ο μεσολαβητής και πρώην φίλος του Στέλιου τον έχει προδώσει και η γυναίκα του ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει. Αναγκάζεται να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών προβολών ο Δήμος Καλλιθέας τιμά τους Καλλιθεάτες σκηνοθέτες Περικλή Χούρσογλου και Αλέξη Αλεξίου για την προσφορά τους στον κινηματογράφο. Θα προβληθούν οι ταινίες τους: «Εξέλιξη» του Περικλή Χούρσογλου (1 και 2 Ιουλίου) και «Τετάρτη 04.45» του Αλέξη Αλεξίου (8 και 9 Ιουλίου) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη.

Χώρος Προβολών: Σινέ Θερινόν, Χώρος Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων)

Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

ιούλιος στο λος Αντζελες

Ιούλιος στο Λος Αντζελες | Κάθε βράδυ όλο τον Ιούλιο στα θερινά Απόλλων και Ναταλί στη Θεσσαλονίκης

Μετά το αφιέρωμα «Σεπτέμβριος στη Νέα Υόρκη» της περσινής σεζόν, έρχεται φέτος το «Ιούλιος στο Λος Άντζελες» με ταινίες που διαδραματίζονται (ή που έχουν άμεση σχέση) στην θρυλική «Πόλη των Αγγέλων», στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στο σπίτι του Χόλιγουντ, στο μέρος του πλανήτη όπου κάθε γωνιά έχει να σου πει και μια σπουδαία ιστορία.

28 ταινίες από 23 σκηνοθέτες, 5 από τις οποίες θα προβληθούν στο Σινε Ναταλί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

01/07 Chinatown (1974) 21:00
04/07 Blade Runner (1982) 22:45
05/07 In a Lonely Place (1950) 22:45
06/07 Grease (1978) 23:00 // Ναταλί
08/07 La La Land (2013) 21:00 // Ναταλί
11/07 500 Days of Summer (2009) 22:45
12/07 Double Indemnity (1944) 20:45
13/07 The Doors (1991) 22:45
14/07 Mulholland Drive (1999) 22:45
15/07 The Big Lebowski (1998) 21:00
16/07 Drive (2011) 22:45
16/07 Who Framed Roger Rabbit (1988) 21:00 // Ναταλί
17/07 Singin' in the Rain (1952) 20:45Licorice Pizza (2021) 22:45
19/07 Sunset Boulevard (1950) 20:45
20/07 Terminator 2: Judgment Day (1991) 22:30
21/07 Lost Highway (1997) 22:30
22/07 Boogie Nights (1997) 23:00 // Ναταλί
23/07 Barton Fink (1991) 22:45
24/07 Ed Wood (1994) 22:45
25/07 Magnolia (1999) 21:00
26/07 Sullivan's Travels (1941) 20:45Her (2013) 22:30
27/07 La La Land (2016) 22:30
28/07 Straight Outta Compton (2015) 22:30
29/07 A Star is Born (2018) 23:00 // Ναταλί30/07 Kiss Me Deadly (1955) 20:45China Town (1974) 22:4531/07 Babylon (2022) 21:0001/08 Once Upon a Time in Hollywood (2019) 21:00

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

πανόραμα

8ο Πανόραμα Ταινιών - Τμήμα Κινηματογράφου Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ - Athens Edition | Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Studio New Star Art Cinema

Το Πανόραμα Ταινιών του Τμήματος Κινηματογράφου, της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) είναι το αυτο-οργανωμένο φοιτητικό φεστιβάλ Τμήματος Κινηματογράφου που προβάλει, ως επί το πλείστον ταινίες οι οποίες φτιάχτηκαν από κινηματογραφιστριες και κινηματογραφιστές του Αριστοτέλειου τμήματος, αλλά και γενικότερα από νέους κινηματογραφιστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διοργανώνεται και διαμορφώνεται κάθε χρόνο από μια ομάδα φοιτητών του τμήματος. Ο διαχρονικός στόχος του Πανοράματος είναι να προβάλλονται ταινίες που δημιουργούνται μέσα στο Τμήμα Κινηματογράφου (και όχι μόνο) σε όσο περισσότερα άτομα γίνεται, αντί να μένουν ξεχασμένες σε κάποιο συρτάρι φυσικό ή ψηφιακό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Α’ ΜΕΡΟΣ 90min

The Way the Waves Sound (11min) Σκηνοθεσία: Φίλιππος Παπαιωάννου & Αχιλλέας Γούναρης
Hunting Season (19min) Σκηνοθεσία: Δημήτρης Θεοχαρίδης
Ο Εφευρέτης (6min) Σκηνοθεσία: Τάσος Σταμνάς
Behind The Painting (3min) Σκηνοθεσία: Ειρήνη Αδαμάκη
Fatale (8min) Σκηνοθεσία: Εύα Σταθεροπούλου
Άνυδρος (7min) Σκηνοθεσία: Δήμητρα Τζίνα
The outsiders of Abrantes (13min) Σκηνοθεσία: Barbara Louise
Μανδραγόρας (6min) Σκηνοθεσία: Ίρις Θεοχάρης
Μουσικά Σπίτια (13min) Σκηνοθεσία: Ευθύμιος Βούκιας & Ιωάννα Παλέντζα
Farewell (4min) Σκηνοθεσία: Γεώργιος Σιχλιμοίρης


Β΄ΜΕΡΟΣ 78min

Ρυθμοί της πόλης : Το παρκούρ στην Θεσσαλονίκη (28min) Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γραμματικός
A Happy Dystopia (8min) Σκηνοθεσία: Πέρσα Εμινίδου
Μισαγαπιστές / Lovehaters (15min) Σκηνοθεσία: Γιώργος Λινάρδος
Douting Thomas (2min) Σκηνοθεσία: Στέλλα Καραγιάννη
The Garden Florist (9min) Σκηνοθεσία: Τάσος Σταμνάς
Lost in Auth (16min) Σκηνοθεσία: Παντελής Κορνάρος


Γ΄ΜΕΡΟΣ 90min

Οι Μονόκεροι υπάρχουν (24min) Σκηνοθεσία: Μηλένα Περδικάρη
Κέτσαπ στην Μουστάρδα σου (18min) Σκηνοθεσία: Ιφιγένεια Θεοδωρίδου
Ταξίδι προς τη ζωή (30min) Σκηνοθεσία: Μένιππος Αράπης
Θερμοκήπιο (18min) Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεωργακόπουλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7 18:00-23:00

Α’ ΜΕΡΟΣ 88min

Ρόες (17min) Σκηνοθεσία: Πέρσα Εμινίδου
Δημιουργικός Παραγωγός : Ο Αφανής Ήρωας του Ελληνικού Cinema (14min) Σκηνοθεσία: Ευάγγελος Κυριακίδης
Heart of Stone (6min) Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Φαρμακάς
Ο κυρ Στριμμένος (17min) Σκηνοθεσία: Άννα Μανιάν
Κλωστές (4min) Σκηνοθεσία: Δήμητρα Τσώνου
ERMA (12min) Σκηνοθεσία: Άγγελος Χαραλάμπους
Σιγή στις Όχθες (10min) Σκηνοθεσία: Ορφέας Αναστασιάδης, Βαγγέλης Δάγκλας, Πέτρος Λουλές
atouched (4min) Σκηνοθεσία: Άννα Αγιαννίτη
Αστικές Ρωγμές (4min) Σκηνοθεσία: Νικολέττα Χατζησάββα


Β΄ΜΕΡΟΣ 85min

Γέννημα θρέμμα Δεντροπόταμος (20min) Σκηνοθεσία: Τάσος Σταμνάς
Kinetic (5min) Σκηνοθεσία: Στέλλα Καραγιάννη
Βάλια Κάνλτα (9min) Σκηνοθεσία: Νίκος Αβραμίδης
Ίχνη (5min) Σκηνοθεσία: Στέφανος Θεοδωρόπουλος, Δήμητρα Τζίνα
Θυμάσαι (14min) Σκηνοθεσία: Φεραία Νικολάου
Lady in the Blues (7min) Σκηνοθεσία: Τριαντάφυλλη Θεοδωροπούλου
Kaleidoscope (9min) Σκηνοθεσία: Έρη Κωνσταντίνου
Miss Understanding (3min) Σκηνοθεσία: Ίρις Θεοχάρη
Bad Kids with Saint Names (13min) Σκηνοθεσία: Βίκυ Αναστασιάδου


Γ΄ΜΕΡΟΣ 93min

Αστόρια (20min) Σκηνοθεσία: Γαβριήλ Αθανασίου
Lascivia (6min) Σκηνοθεσία: Θανάσης Καρακατσούλης
Ακολουθώντας τα ίχνη του Εφήμερου (23min) Σκηνοθεσία: Ειρήνη Χατζηκυριακίδου
Days of lilac Summer (13min) Σκηνοθεσία: Ariadni Angeliki Tryfronitou Litou
Συλλέγοντας τον Χρόνο (31min) Σκηνοθεσία: Χρήστος Σάγιας

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και στα θερινά ολόκληρης της Ελλάδας.