Buzz

Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (29 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2023)

στα 10

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσετε.

Flix Team
Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (29 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2023)

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσετε.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και όλα τα θερινά!

rumble

13o Athens Open Air Film Festival

Το Athens Open Air Film Festival επιστρέφει για 13η χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα, σε αγαπημένους και νέους προορισμούς στην πόλη της Αθήνας αλλά και σε πανέμορφα νησιά του Αιγαίου (με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου).

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στις 21.30 θα προβληθεί ο «Αταίριαστος» του Φράνσις Φορντ Κόπολα σε επετειακή προβολή για τα 40 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας, με ολοκαίνουργια και ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του 13ου Athens Open Air Film Festival.

lodger

The Lodger του Αλφρεντ Χίτσκοκ | Παρασκευή 30 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Το βωβό «The Lodger» του Αλφρεντ Χίτσκοκ θα προβληθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21.00, με συνοδεία πρωτότυπης μουσικής του συνθέτη και σολίστ Στάθη Αννινου, την οποία ερμηνεύει ζωντανά ο ίδιος με πιάνο, τσέμπαλο, αναλογικά synthesizers και ιδιόφωνα κρουστά και πνευστά στο επίσημο site του Μεγάρου Μουσικής.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ.

the exorcist

Ο Εξορκιστής του Γουίλιαμ Φρίντικιν | Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 23.00 στη Ριβιέρα, μέρος του Midnight Express

Ενα κορίτσι καταλαμβάνεται από ένα δαιμονικό πνεύμα. Η μητέρα της προσπαθεί απεγνωσμένα να τη σώσει μέσω εξορκισμών από διάφορους ιερείς.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Midnight Express στο Facebook.

stephen king

Τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Στίβεν Κινγκ στα Παναθήναια | 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου

Τα Παναθήναια αφιερώνουν στον Στίβεν Κινγκ με προβολές του «Misery» του Ρομπ Ράινερ την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21.00 και το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 23.00, του «Stand by Me» του Ρομπ Ράινερ το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 21.00 και του «Ατρωτου» του Πολ Μάικλ Γκλέιζερ την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 21.00.

Τις ταινίες θα προλογίζουν αταίριαστες προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου, της κωμωδίας και της δημοσιογραφίας με μόνο κοινό το πόσο πολύ αγαπάνε το έργο του Στίβεν Κινγκ.

cine fix

Cine Fix στο κτήμα Φιξ

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής απέκτησε το Κτήμα Φιξ και ανοίγει από τις 30 Ιουνίου τις πόρτες του ως πάρκο πρασίνου, ιστορίας και πολιτισμού, λειτουργώντας το Cine Fix με την επιμέλεια της ομάδας του Cinema Alive. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για όλο το καλοκαίρι σας περιμένουμε με δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους, αναψυχή, διασκέδαση, αλλά και παιχνίδι σε έναν χώρο πρασίνου 27 στρεμμάτων.

Οι ταινίες που θα προβληθούν αυτήν την εβδομάδα είναι στις 30 Ιουνίου τα «4 Μαύρα Κοστούμια» του Ρένου Χαραλαμπίδη, την 1η Ιουλίου το «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο» και στις 2 Ιουλίου το «Ουπς ο Νώε Χάθηκε».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το «Cine Fix στο κτήμα Φιξ» εδώ.

Ready Player One Greek Poster

Park your Cinema |. Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την 1η και 2 Ιουλίου

Οι προβολές στο ξέφωτο συνεχίζονται και τον Ιούλιο.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου θα προβληθεί το «Ενκάντο: Ενας Κόσμος Μαγικός» των Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ & Σαρίς Κάστρο Σμιθ και την Κυριακή 2 Ιουλίου το «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο.

φτηνά

Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη | Δευτέρα 3 Ιουλίου στο θερινό Ανεσις

Μετά από μια sold-out χρονία με επιτυχημένες παραστάσεις στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή καθώς και γεμάτες προβολές στον ιστορικό κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, τα Φτηνά Τσιγάρα συνεχίζουν το ταξίδι τους στην καλοκαιρινή Αθήνα, στον Θερινό Κινηματογράφο Άνεσις.

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, τα «Φτηνά Τσιγάρα» που συστήνεται διαρκώς στις νεότερες γενιές, θα προβληθεί στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις, στις 3,10,17 Ιουλίου και 15 Αυγούστου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και όλα τα θερινά!