Buzz

«Solo: A Star Wars Story»: δείτε τα character posters!

στα 10

Πανέτοιμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 71ο Φεστιβάλ Καννών και την έξοδο του στις αίθουσες, το δεύτερο spin-off του «Πολέμου των Αστρων» μάς παρουσιάζει τους ήρωές του σε μία σειρά από vintage posters.

«Solo: A Star Wars Story»: δείτε τα character posters!

Με ημερομηνία εξόδου τις 25 Μαΐου, αλλά λαμπερή παγκόσμια πρώτη στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, το «Solo: A Star Wars Story» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της άνοιξης για τους φανατικούς της saga, οι οποίοι περιμένουν με μια σχετική καχυποψία για το αν μπορεί να πείσει ο Ολντεν Ερενραΐκ ότι θα μπορούσε να έχει κάτι από την ακαταμάχητη γοητεία του νεαρού Χάρισον Φορντ. Δεν τους αδικούμε.

Δείτε κι αυτό: «I’m a flyer»: Ο Χαν Σόλο υψώνει ανάστημα στο νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story»

Solo character posters 607 1

Στην ταινία παίζουν ακόμη ο Ντόναλντ Γκλόβερ του τηλεοπτικού «Atlanta» στον ρόλο ενός νεότερου Λάντο Καλρίσιαν, ο Γιούνας Σουοτάμο σε πλήρη περιβολή Τσουμπάκα να παίρνει οριστικά τα ηνία από τον Πίτερ Μέιχιου που φόρεσε πρώτος το γούνινο κοστούμι, η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones», ο Γούντι Χάρελσον, η υπέροχη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, δημιουργός και πρωταγωνίστρια του εξαιρετικού «Fleabag», η Τάντι Νιούτον και ο Πολ Μπέτανι.

Διαβάστε κι αυτό: Τι συμβουλές έδωσε ο Χάρισον Φορντ στον Ολντεν Ερενραϊκ για να γίνει σωστός «Solo»;

Χαζεύουμε λοιπόν τα character posters των ηρώων της ταινίας που κυκλοφόρησαν σήμερα και μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη της πρεμιέρα:

Solo character posters 607 2

Solo character posters 607 3

Solo character posters 607 4

Solo character posters 607 5

Solo character posters 607 6

Solo character posters 607 7

Solo character posters 607 8

Solo character posters 607 9