Buzz

Σοβαρολογείτε; Η Τέιλορ Σουίφτ θα παίξει την Τζόνι Μίτσελ στο σινεμά;

στα 10

Μπορεί να μην κέρδισε το ρόλο στο «Les Miserables», αλλά η Τείλορ Σουίφτ θέλει με οποιονδήποτε τρόπο να γίνει σταρ του σινεμά. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα υποδυθεί την Τζόνι Μίτσελ σε ένα από τα πιο «τρομακτικά» κάστινγκ των τελευταίων χρόνων!

Σοβαρολογείτε; Η Τέιλορ Σουίφτ θα παίξει την Τζόνι Μίτσελ στο σινεμά;
Κιθάρα και κορίτσι δεν κάνει απαραίτητα Τζόνι Μίτσελ!

Η ταινία που θα έχει τη χαρά να κυκλοφορήσει αφίσα με tagline «Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η Τζόνι Μίτσελ», είναι το «Girls Like Us», βασισμένο στη ομώνυμη τριπλή βιογραφία της αρθογράφου στο Vanity Fair, το Glamour και άλλα περιοδικά Σίλα Γουέλερ που αφηγείται τις ζωές της Τζόνι Μίτσελ, της Κάρολ Κινγκ και της Κάρλι Σάιμον και κυκλοφόρησε το 2008.

Οι φήμες που έρχονται από Χόλιγουντ υποστηρίζουν πως η Σουίφτ, αφού έχασε το ρόλο της Επονίν στο «Les Miserables» του Τομ Χούπερ («Ο Λόγος του Βασιλιά») και έχει ως μοναδικά κινηματογραφικά credits ένα μικρό ρόλο στο «Valentine's Day», τη δανεική φωνή της στο «Λόραξ» και τη συμμετοχή της στο soundtrack του «Hunger Games», συζητάει εδώ και καιρό το πρότζεκτ, χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει ακόμη κάτι.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Κέιτι Τζέικομπς, παραγωγός του τηλεοπτικού «House» που μέχρι στιγμής έχει σκηνοθετήσει μόνο δύο επεισόδια της σειράς, ενώ αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τις άλλες δύο σπουδαίες κυρίες της μουσικής, την Κάρολ Κινγκ και την Κάρλι Σάιμον.

Αν και φυσικά κανείς δεν ξέρει για πόσα πράγματα είναι ικανή η σούπερ σταρ της κάντρι ποπ Τέιλορ Σουίφτ, η ιδέα μας ακούγεται μάλλον «αρπαχτή» και τρέμουμε στην ανακοίνωση των ονομάτων των συμπρωταγωνιστριών της...