Buzz

Η Αν Χάθαγουεϊ ...μιζεράμπλ, πράγματι!

στα 10

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Les Miserables» του Τομ Χούπερ μας δείχνουν μία αδυνατισμένη, ταλαιπωρημένη, κοντοκουρεμένη Αθ Χάθαγουεϊ στο ρόλο της ετοιμοθάνατης Φαντίνα...

Η Αν Χάθαγουεϊ ...μιζεράμπλ, πράγματι!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των «Αθλιων» - της κινηματογραφικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Les Miserables» από τον Τομ Χούπερ («Ο Λόγος του Βασιλιά») έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Σήμερα την τιμητική της έχει η αγνώριστη Αν Χάθαγουεϊ που καλείται να ερμηνεύσει την ετοιμοθάνατη ηρωίδα «Φαντίνα» και για αυτό πήρε το ρόλο σοβαρά: έχασε κιλά, έκοψε τα πλούσια μακριά μαλλιά της και εμφανίστηκε στο πλατό έτοιμη να ταλαιπωρήσει και τις φωνητικές της χορδές (μερικές φωτογραφίες μοιάζουν επώδυνες).

Ο Χούπερ έχει δηλώσει ότι όλο το καστ θα τραγουδήσει και κανείς δε θα ντουμπλαριστεί, οπότε ο «Γιάννης Αγιάννης» του (ο έμπειρος στα μιούζικαλ Χιου Τζάκμαν και δίπλα στην Χάθαγουεϊ στις φωτογραφίες), ο Ράσελ Κρόου (εκτός από την προϋπηρεσία με την μπάντα του δεν έχουμε δοκιμάσει το φωνητικό του ταλέντο), ο Σάσα Μπάρον Κοέν (αυτή θα είναι έκπληξη) και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (μετράει ο «Σουίνι Τοντ» ως προϋπηρεσία; Μετράει!) καλούνται να δοκιμαστούν σε νέα, άγνωστα νερά.

Προς το παρόν χαζεύουμε φωτογραφίες και διαβάζουμε παραλειπόμενα, έχοντας εμπιστοσύνη στο ότι ο Οσκαρικός σκηνοθέτης ξέρει πολύ καλά τι κάνει...