Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν ... Αθλιος!

στα 10

Είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες ανεπίσημες φωτογραφίες, αλλά να που έχουμε έγκυρη ενημέρωση από τον ίδιο τον Γιάννη Αγιάννη: ο Χιου Τζάκμαν, πρωταγωνιστής του «Les Miserables» τουϊτάρει την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας!

Ο Χιου Τζάκμαν ... Αθλιος!

Σας έχουμε πει αρκετά για την επόμενη ταινία του οσκαρικού πλέον σκηνοθέτη Τομ Χούπερ («Ο Λόγος του Βασιλιά»): με τη θεατρική εμπειρία χρόνων και χρόνων, επιχειρεί να μεταφέρει στον κινηματογράφο το θρυλικό μιούζικαλ «Les Miserables».

Κι όταν έχεις ένα Οσκαρ στο τσεπάκι σου, μπορείς να αποκτήσεις και όποιον θέλεις στο καστ σου: από τον Χιου Τζάκμαν (που αποτελεί εγγύηση) στο ρόλο του Γιάννη Αγιάννη, την Αν Χάθαγουεϊ (που ακόμα δεν μας έχει κερδίσει πλήρως - και η περσινή αποτυχημένη παρουσίαση των Οσκαρ δεν βοήθησε ιδιαίτερα) και τον Ράσελ Κρόου (ο οποίος διαθέτει την υποκριτική στόφα, αλλά εκτός από την προϋπηρεσία με την μπάντα του δεν έχουμε δοκιμάσει το φωνητικό του ταλέντο), μέχρι τον... Σάσα Μπάρον Κοέν (έλα μου;) και την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (μετράει ο «Σουίνι Τοντ» ως προϋπηρεσία; Μετράει!).

Ο Χούπερ ακροβατεί σε λεπτό σχοινί: ή θα αποτύχει παταγωδώς μ' ένα αταίριαστο πρωταγωνιστικό μπουκέτο ή θα μας εκπλήξει βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό όλων των επιλεχθέντων.

Προς το παρόν, αρκούμαστε να χαζεύουμε τις πρώτες φωτογραφίες στο gallery. Την επίσημη που πριν από λίγο πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter o Χιου Τζάκμαν, αλλά και τις ανεπίσημες που μας δίνουν μία εικόνα και από τον Ράσελ Κρόου στο ρόλο του Ιαβέρη.

Περιμένουμε όμως με ανυπομονησία το πρώτο βιντεάκι που θα έχει τον Τζάκμαν να τραγουδάει, ώστε να δούμε την ατμόσφαιρα και τη δύναμη (ή όχι) του κινηματογραφικού αυτού μιούζικαλ.

Η πρεμιέρα του «Les Miserables» έχει ανακοινωθεί για τις 14 Δεκεμβρίου. Υποπτευόμαστε ότι όσο καλοκαιριάζει θα έχουμε leaks που θα μας δίνουν όλο και πιο πλήρη εικόνα.