Buzz

«Sin City: A Dame To Kill For»: προς το παρόν... αναβάλλεται!

στα 10

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel του «Sin City» μετακινήθηκε από το φθινόπωρο του 2013 στον Αύγουστο του 2014. Δεν το λες και καλό...

«Sin City: A Dame To Kill For»: προς το παρόν... αναβάλλεται!

Τι συμβαίνει με τα πρότζεκτς του Φρανκ Μίλερ; Μετά την αναβολή της εξόδου του sequel των «300», «300: Rise of an Empire» για τον Απρίλιο του 2014, τώρα σπρώχνεται πίσω (για έναν ολόκληρο χρόνο!) και η πρεμιέρα του «Sin City: A Dame To Kill For».

Η Weinstein Co. ανακοίνωσε ότι οι φαν που περίμεναν το sequel του «Sin City» για 8 ολόκληρα χρόνια, θα πρέπει να περιμένουν ένα χρόνο ακόμα: η έξοδος του στους κινηματογράφους μετακινείται από τις 4 Οκτωβρίου του 2013 στις... 22 Αυγούστου του 2014.

Και να πει κανείς ότι φοβούνται για το box office της ταινίας: το 2005 είχε συγκεντρώσει 158 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς.

Ούτε εντάσεις είχαν δημιουργηθεί στο σετ. Σε συνέντευξή του στο MTV πριν από λίγους μήνες, ο Ροντρίγκεζ έμοιαζε πολύ ευχαριστημένος με τα γυρίσματα που έγιναν τον χειμώνα: «Η Τζούνο Τεμπλ μόλις ολοκλήρωσε τις σκηνές της κι ήταν υπέροχη. Παίζει μαζί με τον Ρέι Λιότα και οι δυο τους ήταν εκπληκτικοί. Ο Τζέρεμι Πίβεν έκανε το γύρισμά του χθες βράδυ, όλο το βράδυ. Στη νέα ταινία εμφανίζονται κάποιοι ήρωες από το βιβλίο. Το κοινό μπορεί να εκπλαγεί με το ποιους υποδύονται οι ηθοποιοί και πώς τους μεταμορφώνουν. Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει, οπότε θα τον ξαναδείτε σίγουρα…»

Σχεδόν όλο το καστ του «Sin City» επέστρεψε για το «A Dame to Kill for»: οι Τζέσικα Αλμπα, Ροζάριο Ντόσον, Τζέιμι Κινγκ, Μάικλ Μάντσεν και Μίκι Ρουρκ (σε flash backs, μια και ο «Μαρβ» πέθανε στην πρώτη ταινία). Απέναντί τους, οι «νέες» προσθήκες είναι η Τζέιμι Τσανγκ που αντικαθιστά την Ντέβον Αόκι, ο Ντένις Χέισμπερτ στη θέση του Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν που έφυγε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο, η Τζούνο Τεμπλ, ο Τζέρεμι Πίβεν, ο Κρίστοφερ Μελόνι, ο Ρέι Λιότα, ο Τζέισον Γκόρντον Λέβιτ και ο Τζος Μπρόλιν που θ’ αναλάβει το ρόλο που αρχικά είχε ο Κλάιβ Οουεν ως ντετέκτιβ Ντουάιτ ΜακΚάρθι, κεντρικός ήρωας του «Sin City: A Dame to Kill for».

Τι συνέβη λοιπόν; Οι απορίες σας, ερωτήσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα για το «Sin City: A Dame To Kill For»