Buzz

Δείτε πρώτοι το «Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά»

στα 10

H Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέισον Σίγκελ «το κάνουν» με την κάμερα ανοιχτή. Δείτε τους πρώτοι στην avant-premiere του «Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά».

Δείτε πρώτοι το «Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά»

Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Τζέι και η Ανι είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Ετσι, ένα βράδυ, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο διαφορετικών στάσεων και αποστάσεων. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Κάπως έτσι ξεκινάει το «Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά», η νέα συνεργασία του Τζέικ Κάσνταν με την Κάμερον Ντίαζ και τον Τζέισον Σϊγκελ μετά την «Ατακτη Καθηγήτρια», που έρχεται να ανανεώσει την πίστη μας στην αμερικανική κωμωδία και ταυτόχρονα να προειδοποιήσει για τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τις πιο προσωπικές μας στιγμές με την ανεξέλεγχτη πρόοδο της τεχνολογίας.

Sex Tape

«Η Ανι και ο Τζέι είναι παντρεμένοι δέκα χρόνια. Εχουν δύο παιδιά και βρίσκονται σε μια φάση στη σχέση τους που δεν βάζουν τα δυνατά τους να την κρατήσουν ζωντανή. Έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά όπως τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν χρόνο να κάνουν σεξ. Οπότε η Ανι σκέφτεται να κάνουν μια ερωτική ταινία. Είναι συναρπαστικό, έχει πλάκα και μετά θα τη σβήσουν» εξηγεί η Κάμερον Ντίαζ. «Βιντεοσκοπούν την ταινία στο iPad για να τη δουν μία φορά και θεωρητικά μετά να τη σβήσουν» συμπληρώνει ο Σίγκελ. «Αλλά ο Jay δεν τη σβήνει κατευθείαν. Και τότε κάτι πάει στραβά με το iCloud και με μια καινούρια εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο Τζέι. Τώρα, ένα σωρό κόσμος που δεν θα έπρεπε να έχει την ερωτική ταινία, την έχει».«Η ταινία έχει να κάνει με τις προκλήσεις του γάμου και την προσπάθεια να παραμείνει ζωντανός» συνεχίζει η Ντίαζ. «Το να χάσουν τις ιδιωτικές τους στιγμές είναι κάτι που μπορεί να τους στοιχίσει, αλλά τελικά δυναμώνει τη σχέση τους, υπενθυμίζοντας τους ότι πάντα ήταν μία ομάδα».

Sex Tape

«Ο Τζέι και η Ανι παίρνουν μια παράξενη απόφαση, αλλά ελπίζουμε να καταλάβετε γιατί. Η Κάμερον και ο Τζέισον έχουν κάτι που μας αφορά όλους –μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί τους. Είναι πολύ προσιτοί και γοητευτικοί και κάνουν τον γάμο να μοιάζει αρκετά καλή ιδέα. Αυτή η ιδέα έχει πολλή πλάκα. Και είναι τέλεια για τον Τζέισον και την Κάμερον , με τους οποίους μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι. Και ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη θεότρελη κωμωδία για κάτι το αληθινό, το ανθρώπινο. Το σεξ και τον γάμο», εξηγεί ο σκηνοθέτης Τζέικ Κάσνταν. Και συμπληρώνει: «Το όλο στοιχείο της τεχνολογικής φάρσας είχε πλάκα γιατί νιώθω συνέχεια ότι τα κάνω άνω κάτω. Στέλνω πράγματα στους λάθος ανθρώπους, ξανά και ξανά. Νομίζω ότι έχω σβήσει κάτι και ότι έχει χαθεί, αλλά τελικά δεν έχει χαθεί. Στέλνω μήνυμα σε κάποιον από μια συσκευή και εμφανίζεται σε μία άλλη συσκευή. Ολα αυτά υποτίθεται ότι κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά μερικές φορές τα gadgets μπορούν να μας νικήσουν. Καθώς κάναμε την ταινία, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν την ίδια αγωνία».

Sex Tape

Το «Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά» του Τζέικ Κάσνταν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου από τη Feelgood Entertainment. Εσείς μπορείτε να το δείτε πρώτοι στην avant-premiere που θα γίνει την Τετάρτη 20 Αυγούστου στον κινηματογράφο στα Village Cinemas στο The Mall Athens, ώρα έναρξης 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις κάντε like, share ή αφήστε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα την Τρίτη 19 Αυγούστου.


Διαβάστε ακόμη: