Buzz

Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου! Ο Σον Πεν εναντίον του Λι Ντάνιελς

στα 10

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον του σκηνοθέτη και δημιουργού του τηλεοπτικού «Empire».

Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου! Ο Σον Πεν εναντίον του Λι Ντάνιελς

Ολα ξεκίνησαν από μια συνέντευξη που έδωσε ο Λι Ντάνιελς στο Hollywood Reporter με αφορμή την έναρξη της προβολής της δεύτερης σεζόν του «Empire».Εκεί ο Ντάνιελς υπερασπιζόμενος τον πρωταγωνιστή του Τέρενς Χάουαρντ ο οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε ότι έδειρε την πρώτη γυναίκα του, ενώ η δεύτερη γυναίκα του έχει καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ο Ντάνιελς δήλωσε στο περιοδικό: «Ο Τέρενς δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τον Μάρλον Μπράντο ή τον Σον Πεν και ξαφνικά όλοι τον αντιμετωπίζουν σαν δαίμονα. Είναι σημείο των καιρόν και της φυλής του, του σημείου που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στην Αμερική».

Διαβάστε ακόμη: Ο Τέρενς Χάουαρντ χορεύει την Madonna ένα μεταποκαλυτικό τάνγκο

Ο Σον Πεν είχε περάσει 33 μέρες στην φυλακή το 1987 για τον ξυλοδαρμό ενός φωτορεπόρτερ, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν βίαιος απέναντι στην Μαντόνα με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1985 έως το 1989, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί ποτέ για βία εναντίον της και οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με την μήνυση των δικηγόρων του Πεν που ζητούν αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, «εξ αιτίας της θέσης του ως δημόσιο πρόσωπο, ο Σων Πεν έχει υπάρξει για χρόναι αντικείμενο σκανδαλωδών, αισχρών και αβάσιμων επιθέσεων. Αλλά ο Σον Πεν όπως κάθε πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν θα ανεχθεί την απερίσκεπτη και κακόβουλη συμπεριφορά άλλων που προσπαθούν να δικαιολογούν τον εαυτό τους εις βάρος του. Γι αυτό τον λόγο κι εξ αιτίας των υβριστικών σχολίων του Λι Ντάνιελς ο Σον Πεν ζητά οικονομική αποζημίωση αλλά και για να αποτρέψει τον Ντάνιελς κι άλλους να επαναλάβουν τέτοιου είδους δυσφημιστικές δηλώσεις».

Και η μήνυση καταλήγει «ο Σον Πεν αντίθετα από τον Τέρενς Χάουαρντ δεν έχει ποτέ συλληφθεί για οικογενειακή βία και αυτό είναι κάτι που οι πρώην γυναίκες του (συμπεριλαμβανομένης και της Μαντόνα) μπορούν να καταθέσουν και να επιβεβαιώσουν».

Διαβάστε ακόμη: