Buzz

«Ηταν ένας από τους αληθινά σπουδαίους ανθρώπους του σινεμά.» | Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Σον Κόνερι

στα 10

Από τον Ντάνιελ Κρεγκ μέχρι τον Χιού Τζάκμαν, τον Σαμ Νιλ και την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Σον Κόνερι.

«Ηταν ένας από τους αληθινά σπουδαίους ανθρώπους του σινεμά.» | Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Σον Κόνερι

Για πολλούς ήταν ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ που πέρασε ποτέ από τη μεγάλη οθόνη. Για άλλους ένας υπέροχος ηθοποιός όπου σε κατάφερνε να σε μαγνητίσει με την γοητεία κάθε φορά που τον έβλεπες. Για τους φίλους και συγγενείς του, αλλά και όσους τον γνώριζαν, ήταν ένα πραγματικός και αυθεντικός gentleman. Ο Σον Κόνερι έφυγε από την ζωή, ήσυχα στον ύπνο του, σήμερα σε ηλικία 90 ετών.

Διαβάστε ακόμα: O Σον Κόνερι δεν μένει πια εδώ

Στα νέα του θανάτου του το Χόλιγουντ έσπευσε αμέσως στα social media για εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Πρώτος από όλους ήταν ένας ακόμα Τζέιμς Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος έχει παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο πέντε φορές μέχρι τώρα και θεωρείται ο δεύτερος καλύτερος Μποντ, μετά φυσικά τον Κόνερι. Σε μια δήλωση του έγραψε πως «με μεγάλη θλίψη άκουσα για τον θάνατο ενός από τους αληθινά σπουδαίους ανθρώπους του σινεμά. Θα θυμόμαστε τον Σερ Σον Κόνερι ως Μποντ αλλά και για τόσα πολλά άλλα. Κατάφερε να ορίσει μια ολόκληρη εποχή και ένα στυλ. Η εξυπνάδα και η γοητεία του έβγαζε στην οθόνη θα μπορούσαν να μετρηθούν με πολλά βατ, ενώ συνέβαλε στην δημιουργία των μοντέρνων blockbuster. Θα συνεχίσει να επηρεάζει τους ηθοποιούς και τους κινηματογραφιστές για τα επόμενα χρόνια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους του. Οπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει γήπεδο γκολφ.»

Ακολούθησαν δηλώσεις από τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Γκ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, τον Χιού Τζάκμαν, τον Σαμ Νιλ, την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, τον Κέβιν Σμιθ, τον Στίβεν Κινγκ και άλλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Damn,We Just Lost ANOTHER Great-SEAN CONNERY/The Original JAMES BOND-007. Some Of Earliest Memories Of My Late Mother (Jacqueline Shelton Lee) Taking Me To The Movies Was James Bond Joints. Several Times Moms Would Have To Cover My Eyes. I Also Asked “Mommy,Why Is That Lady Names Pussy Galore❓ 😳😳😳I Got A “Shhhhhhhh,Be Quiet And Watch The Movie”. HA HA😜😜😜😜. No Disrespect To The Other Actors Who Later Played 007,But To Me Sean Is My Guy,He Was Kicking Much Ass And Taking Names,All Da Fine Ladies, Kraft Gadgets,And Had JOKES TOO😜😜😜😜. Rest In Peace. 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spike Lee (@officialspikelee) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A true screen legend 🙏🏻 #SeanConnery #RIP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn) στις