Buzz

Οι Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος έγραψαν την μουσική του «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, πρωταγωνιστούν οι Τέιλορ Ράσελ και Τίμοθι Σαλαμέ.

Οι Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος έγραψαν την μουσική του «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

Η νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones and All», η πρώτη ταινία του εδώ και τέσσερα χρόνια, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα μέσα στο 2022, με την πρεμιέρα της να πραγματοποιηθεί πολύ πιθανόν στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο νεανικό βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής.

Την μουσική της ταινίας, αρκετά ταιριαστά, την έγραψαν οι βραβευμένοι με Οσκαρ συνθέτες Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι στο φόρουμ τους στο Discord. Μάλιστα ο Ρος είπε πως η ηχογράφηση της μουσικής έχει ήδη ολοκληρωθεί. «Εχουμε τελειώσει με το score της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο “Bones and All” με πρωταγωνιστές τους Τίμοθι Σαλαμέ και Τέιλορ Ράσελ», έγραψε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία από το «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

bones and all

Πριν λίγο καιρό ο Γκουαντανίνο είχε δηλώσει πως πρόκειται για μια ακραία ρομαντική ταινία λέγοντας «μου αρέσει να πιστεύω ότι το “Bones and All” είναι μια ακραία ρομαντική ταινία, που αναφέρεται στον ρομαντισμό που βρίσκεται μέσα μας και στις σχέσεις γενικότερα. Φυσικά, υπάρχει η κυριολεκτική πτυχή του ότι είναι μια ταινία για εραστές κανίβαλων, η οποία είναι ακραία από πολλές απόψεις, αλλά νομίζω ότι η πιο ακραία πτυχή της ταινίας είναι η ένταση των συναισθημάτων που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι - η αδυναμία του να ερωτευτούν.»

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.