Buzz

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον κάνει ποδαρικό στον Στίβεν Κολμπέρ!

στα 10

Ξεκίνησαν οι πρώτες εκπομπές που θέλουν τον Στίβεν Κολμπέρ στην καρέκλα του Ντέιβιντ Λέτερμαν. Μία από τις πρώτες καλεσμένες ήταν η Σκάρλετ Τζοχάνσον, η οποία γενναιόδωρα συμμετείχε σε ένα χιουμοριστικό «φιλοσοφικό» βίντεο. «Μεγάλα ερωτήματα, με μεγάλους σταρ». Δείτε το.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον κάνει ποδαρικό στον Στίβεν Κολμπέρ!

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον επισκέφτηκε το «Τhe Late Show with Stephen Colbert», το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, με τον Στίβεν Κολμπέρ να παίρνει τη θέση του Ντέιβιντ Λέτερμαν, μετά την αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά πράγματα έπειτα από τρεις σχεδόν ιστορικές δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα: Ολοι οι σταρ αποχαιρετούν τον Ντέιβιντ Λέτερμαν!

Η 30χρονη πρωταγωνίστρια έκανε γενναιόδωρο ποδαρικό στον Κολμπέρ: έσπασε τον κανόνα της και μίλησε για τον Γάλλο άντρας της, τη ζωή στο Παρίσι και το πώς προσπαθεί να μάθει τη γλώσσα γιατί θέλει να νιώσει κομμάτι της χώρας κι όχι επισκέπτρια. «Οταν είσαι σε μία σχέση με κάποιον θέλεις να μοιραστείς μαζί του τα πάντα - και τη γλώσσα, την παράδοσή του. Επίδης είναι πιο εύκολο να επικοινωνείς τις ιδέες σου κατευθείαν, χωρίς μετάφραση. Αυτός είναι ο στόχος...»

Ο Κολμπέρ όμως δε θα την άφηνε να ξεγλιστρήσει χωρίς να την εμπλέξει σε ένα από τα διάσημα gags του. Μαζί της έπαιξαν για πρώτη φορά το παιχνίδι «ένα παιδί κοιτά τα άστρα και αναρωτιέται για τη ζωή». Ή όπως οι συντάκτες της εκπομπής το έχουν ονομάσει, «Big Questions With Even Bigger Stars»...

Και, φυσικά, τα πράγματα ξέφυγαν. Δείτε το.

.

Δείτε και διαβάστε ακόμα: