Buzz

Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το «Hobbit» με το δικό του μοναδικό τρόπο!

στα 10

Ο Στίβεν Κολμπέρ μοιάζει να είναι ο φανατικότερος θαυμαστής του Τζέι Ρ. Ρ. Τόλκεν και του saga της Μέσης Γης. Με την ευκαιρία της πρεμιέρας της ταινίας που ολοκληρώνει την κινηματογραφική περιπέτεια του «The Hobbit», ο Κολμπέρ ντύνεται όπως οι ήρωες του επικού παραμυθιού και παίρνει συνέντευξη στο στούντιο από τον καλύτερο: το δράκο Νοσφιστή!

Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το «Hobbit» με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Δεν τελειώνει μόνο το θρυλικό «The Colbert Report», καθώς ο Στίβεν Κολμπέρ θα δοκιμαστεί σε νέες περιπέτειες (το 2015 θα τον βρει στην καρέκλα του Ντέιβιντ Λέτερμαν και το The Later Show θα γίνει δικό του). Τελειώνει και η τριλογία των κινηματογραφικών περιπετειών του «The Hobbit» - του αγαπημένου βιβλίου του Κολμπέρ, όπως και όλα του Τζέι Ρ. Ρ. Τόλκεν, όπως ομολογεί κι ο ίδιος.

Οπότε υπάρχει λόγος σοβαρός που τόσο οι παραγωγοί της εκπομπής του ήθελαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, με αφορμή την πρεμιέρα του «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών». Κάλεσαν λοιπόν στο στούντιο τον... πιο επικό από όλους τους ήρωες της Μέσης Γης. Το δράκο Σμαγκ. Δείτε την (εντυπωσιακή, η αλήθεια είναι) συνέντευξη κι ακούστε τη γνώμη του Σμαγκ για πολλά - όπους τους «συναδέλφους» του στο «Game of Thrones».

.

Tην ίδια στιγμή, η συντακτική ομάδα του Entertainment Weekly είχε ακόμα μία ιδέα: να προτείνει στον Κολμπέρ να τους γράψει εκείνος το μεγάλο αφιέρωμα του ειδικού τους τεύχους για το «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών», αλλά και ...όχι μόνο.

Με τη βοήθεια του Νεοϋορκέζου φωτογράφου Ρούβεν Εϊφανάντορ, κι ένα team ενδυματολόγων και μακιγιέζ, ο Κολμπέ μεταμορφώθηκε στους βασικούς ήρωες του Χόμπιτ, διασκεδάζοντας ιδιαίτερα. Εκτός λοιπόν από τα 3 εξώφυλλα, με τα οποία κυκλοφόρησε το Entertainment Weekly, υπάρχει και μία ολόκληρη σειρά φωτογραφιών όπου ο Γκάνταλφ πίνει λάτε, κοιτάζει το κινητό του, ο Λέγκολας τρέχει στους δρόμους της πόλης, ο Μπίλμπο αλείφει βούτυρο στο ψωμί του.

Χαζέψτε τις:

steven colbert Hobbit1 607

steven colbert Hobbit2 607

steven colbert Hobbit3 607

steven colbert Hobbit4 607

steven colbert Hobbit5 607

steven colbert Hobbit6 607

steven colbert Hobbit8 607

steven colbert Hobbit9 607

steven colbert Hobbit10 607

steven colbert Hobbit11 607

Διαβάστε περισσότερα: