Buzz

Σκάρλετ Τζοχάνσον εναντίον παπαράτσι

στα 10

Η ηθοποιός ένιωσε απειλημένη πρόσφατα από τους κυνηγούς φωτογράφους της και φοβάται πως ένα μοιραίο ατύχημα σαν εκείνο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν είναι απίθανο να ξανασυμβεί.

Σκάρλετ Τζοχάνσον εναντίον παπαράτσι

H Σκάρλετ Τζόχανσον βρισκόταν πριν λίγες μέρες στο στούντιο που γυρίζεται το τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του «Avengers: Endgame» και φεύγοντας από εκεί, σύμφωνα με δηλώσεις της την εντόπισε μια ομάδα φωτογράφων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε πέντε αυτοκίνητα με μαύρα τζάμια και ακολούθησαν το αυτοκίνητό της τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια και «βάζοντας σε κίνδυνο της ζωές πεζών και των άλλων οδηγών».

Δείτε ακόμη: «Μια φορά κι έναν καιρό...»: το καστ των Εκδικητών μάς διαβάζει το σενάριο του «Infinity War» σαν παιδικό παραμύθι (βίντεο)

σκάρλετ τζοχάνσον 607

Η ηθοποιός μη θέλοντας να οδηγήσει τους φωτογράφους πίσω στο σπίτι της, αναγκάστηκε να οδηγήσει σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου και παρέμεινε μέχρι να φύγουν οι παπαράτσι και σε μια δήλωση που έκανε μετά το συμβάν υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην συμπεριφορά τους.

«Οι παπαράτσι συνεχώς διακινδυνεύουν τα πάντα για να παρακολουθήσουν και να παρενοχλήσουν τους ανθρώπους που φωτογραφίζουν. Ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι νόμοι δεν άλλαξαν για να προστατεύσουν τους στόχους τους από τις παράνομες πράξεις τους» δήλωσε η Τζοχάνσον, λέγοντας πως οι παπαράτσι θα έπρεπε να κατηγοριοποιηθούν ως «παράνομοι» δια νόμου. «Πολλές γυναίκες σε ολόκληρη την Αμερική παρακολουθούνται, παρενοχλούνται και τρομοκρατούνται κι η ύπαρξη ενός νόμου που να τις προστατεύει θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για της αρχές».

Δείτε επίσης: