Buzz

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να παίξω τη σκύλα...»

στα 10

Το «Young Adult», η τέταρτη ταινία του Τζέισον Ράιτμαν σε σενάριο Ντιάμπλο Κόντι, μας προσφέρει μία νέα πλευρά της Σαρλίζ Θερόν - αυτή της «prom queen» ψυχωτικής σκύλας που σου έκανε τη ζωή κόλαση στο σχολείο.Η ίδια ομολογεί ότι το ευχαριστήθηκε...

Σαρλίζ Θερόν: «Δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να παίξω τη σκύλα...»
Don't mess with Charlize...

Μόνο μην κάνεις το λάθος να βρίσεις εσύ την ηρωίδα της, γιατί θα σε μισήσει - νιώθει προστατευτικά απέναντί της και δεν επιτρέπει πολλά πολλά από άλλους. Χτες σε συνεντεύξεις στην Νέα Υόρκη τσακώθηκε με δημοσιογράφο, ο οποίος χαρακτήρισε το ρόλο της ως «μία γυναίκα αλκοολική, ψυχασθενική και loser». Η Θερόν ακούστηκε από το μικρόφωνό της, όταν έσκυψε στο αυτί του συμπρωταγωνιστή της Πάτον Οσβαλτ να λέει «θα τον γ..μήσω», αλλά εκείνος τη συγκράτησε. Τελικά γύρισε στον Λονδρέζο δημοσιογράφο και του απάντησε κοφτά και ειρωνικά «Ευχαριστώ που με προσβάλλατε. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω».

Από μόνη της όμως παραδέχεται ότι ο ρόλος στο «Young Adult» δεν είναι αγαπητός, αλλά κι αυτό ακριβώς ήταν η πρόκληση.

«Δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να παίξω τη σκύλα!» σχολίασε γελώντας. «ΟΚ το παίρνω πίσω: απλά αυτούς τους ρόλους ονειρεύεσαι να παίξεις! Ειδικά όταν έχεις για σκηνοθέτη τον Τζέισον, ο οποίος φωνάζει πίσω από την μηχανή "ναι, ναι, δώσε μου κι άλλο!"»

Απολαυστική ήταν η αφήγηση της για το πώς γνωρίστηκαν με τον Ράιτμαν: «Ημουν στα Οσκαρ με την μητέρα μου. Περιμέναμε στο μπαρ για να μας βάλουν μέσα και από την ταραχή μου είχα πιει ήδη τρία ποτήρια σαμπάνια. Μόνο και μόνο για αυτό θεωρώ ότι έκανα ό,τι έκανα. Μόλις μας σήκωσαν για να μπούμε, ακριβώς μπροστά μου ήταν ο Τζέισον. Επιασα τον εαυτό μου να του χτυπά τον ώμο και να του λέει "ξέρεις, το Ραντεβού στον Αέρα είναι η αγαπημένη μου ταινία φέτος". Λίγες μέρες μετά τον ξανασυνάντησα τυχαία σ' ένα εστιατόριο και εκεί μου είπε για το ρόλο στο Young Adult. Ηθελα να πεθάνω: έφευγα στην Αυστραλία για άλλα γυρίσματα και δεν μπορούσα να το κάνω. Αλλά τα γυρίσματά μου αναβλήθηκαν και... τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία...»

Και για να δούμε αν η ίδια ξαναγράψει οσκαρική ιστορία, καθώς η ερμηνεία της φημολογείται ότι θα είναι μέσα στην πεντάδα του Α' Γυναικείου...