Buzz

«San Andreas»: Οι ταινίες καταστροφής δεν πέθαναν ακόμη!

στα 10

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον εναντίον εναντίον ενός σαρωτικού σεισμού!

«San Andreas»: Οι ταινίες καταστροφής δεν πέθαναν ακόμη!

Το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα αποτελεί έναν από τους μεγάλους γεωλογικούς κινδύνους του πλανήτη κι είναι υπεύθυνο για μερικούς σημαντικούς σεισμούς στην ακτογραμμή της Καλιφόρνια. Αποτελεί ένα από τα φόβητρα των κατοίκων της δυτικής ακτής της Αμερικής κι αυτόν ακριβώς τον φόβο έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί ένα νέο disaster movie που φαντάζεται τι ακριβώς θα συνέβαινε αν το ρήγμα ξυπνούσε και ήταν αγριεμένο...

Μοιάζει απίστευτο αλλά το «San Andreas» είναι η πρώτη αληθινά μεγάλη ταινία για έναν σεισμό μετά το «Earthquake» του 1974, αν κι όχι τόσο απίστευτο αν σκεφτείς ότι οι σεισμοί δεν είναι στ΄αλήθεια κάτι τόσο απίθανο όσο άλλοι πιο ευφάνταστοι λόγοι για τους οποίους η ανθρωπότητα συναντά το τέλος της.

San Andreas Poster 607

Διαβάστε ακόμη: Δείξε μου τον stunt σου να σου πω πόσο σου μοιάζει!

Με τον Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του ήρωα, τον Πολ Τζιαμάτι στον ρόλο του επιστήμονα που προειδοποιεί και μια σειρά από ηθοποιούς όπως η Κάρλα Γκουτζίνο η Αλεξάντρα Νταντάριο και η Κάιλι Μινόγκ στην λίστα των χαρακτήρων που προφανώς δεν καταπλακώνονται στα ερείπια, το φιλμ Μπράντ Πέιτον, ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τα multiplex στις 29 Μαΐου του 2015.

Μέχρι τότε να μερικές προειδοποιητικές δονήσεις...

Διαβάστε ακόμη: «Fast & Furious 7»: πρώτο trailer, Πολ Γουόκερ, ανατριχίλες