Buzz

Η Σάλι Πότερ σας καλεί σε ένα «Πάρτι» γεμάτο εκπλήξεις

στα 10

Εκανε την πρεμιέρα του στο Φεστβάλ Βερολίνου, έκλεισε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τώρα, το φιλμ ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες.

Η Σάλι Πότερ σας καλεί σε ένα «Πάρτι» γεμάτο εκπλήξεις

Το «Πάρτι» θα μπορούσε κάλλιστα να διαδραματίζεται σε μια θεατρική σκηνή ακόμη κι αν δεν έχει τίποτα από την επιτήδευση ή το τεχνητό ενός θεατρικού. Ομως οι ήρωές του συναντιούνται στην «σκηνή» ενός σπιτιού του Λονδίνου και μεταξύ κουζίνας και μπάνιου, σαλονιού και αυλής παίζουν τα δικά τους κωμικοτραγικά δράματα. Αυτά που αν τα δεις συνολικά, τα ονομάζουμε ζωή.

the party sally potter 607

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται η Τζάνετ μια πολιτικός της αντιπολίτευσης η όποια μόλις έγινε υπουργός υγείας της σκιώδους κυβέρνησης και η οποία καλεί μερικούς φίλους για να το γιορτάσει. Μόνο που όσο εκείνη ετοιμάζει τα βολ-ο-βαν στην κουζίνα, ο σύζυγός της Μπιλ αλλάζει δίσκους και πίνει κρασί στο σαλόνι βυθισμένος στις σκέψεις του και στις δικές του αποκαλύψεις που ετοιμάζει.

Δείτε ακόμη: Οσκαρική συνάντηση γιγάντων στο πρώτο τρέιλερ για το «The Post» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Κι όταν οι φίλοι φτάσουν, ο καθένας με τα δικά του θέματα (συχνά με την μορφή του ετέρου του ήμισυ) , το πάρτι θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή και θα ακροβατεί στο χείλος της καταστροφής και της τραγωδίας για όλα τα απολαυστικά μετρημένα 71 λεπτά που διαρκεί το φιλμ.

the party sally potter 607

Το τρέιλερ μας προϊδεάζει μόνο για μερικά από όσα συμβαίνουν στην διάρκεια της ταινίας, αλλά μας δίνει μια καλή γεύση από τις εξαιρετικές ερμηνείες του εξαιρετικού καστ που περιλαμβάνει τους Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Τίμοθι Σπολ,Τσέρι Τζόουνς, Εμιλι Μόρτιμερ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Σίλιαν Μέρφι και τον Μπρούνο Γκανζ.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε ακόμη: