Buzz

O Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για κάτι πιο mainstream

στα 10

Μπορεί για χρόνια να απέφυγε τα blockbusters, επενδύοντας σε μικρές cult ταινίες που τον έκαναν σούπερ σταρ, αλλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ μοιάζει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα...

O Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για κάτι πιο mainstream

Αν σκεφτεί κανείς, η πιο mainstream ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ τα τελευταία χρόνια είναι το «Crazy,Stupid,Love» και μια ιδέα το αποτυχημένο «Gangster Squad», δύο ταινίες που δεν ήταν ακριβώς και τα βαριά πυροβολικά της χρονιάς τους, ούτε ως προϋπολογισμός ούτε ως προσδοκίες στο box-office.

H άρνηση του Ράιαν Γκόσλινγκ να γίνει μέρος της βιομηχανίας του θεάματος με τον τρόπο που για παράδειγμα το κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα blockbusters της Marvel και της Warner - παραμένει χαρακτηριστική η απόφασή του να μην παίξει στο «The Green Lantern» ακριβώς και μόνο επειδή θα ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει για τα σίκουελ της ταινίας, μοιάζει όμως να κάμπτεται από τα τελευταία νέα που θέλουν τον 33χρονο ηθοποιό να φλερτάρει με κάτι πραγματικά μεγάλο στο μέλλον.

Ο Γκόσλινγκ συναντήθηκε με τα στούντιο της Marvel σε μια απέλπιδα προσπάθεια της εταιρείας να βρει τον ιδανικό πρωταγωνιστή για το «Doctor Strange» (μετά την αποχώρηση του Χοακίν Φίνιξ), έχοντας ακόμη ως υποψήφιους στη λίστα της τον Τζάρεντ Λέτο, τον Τζάστιν Θερού, τον Κιάνου Ριβς και τον Ιθαν Χοκ. Με προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου τον Ιούλιο του 2016, σύντομα θα έχουμε νέα για τον πρωταγωνιστή...

Επίσης το όνομα του Γκόσλινγκ ακούγεται όλο και πιο πολύ για το «The Secret Life of Houdini: The Making of America's First Superhero» που θα σκηνοθετήσει ο Ντιν Παρισότ. Εδώ ο Γκόσλινγκ έρχεται να γεμίσει το κενό που άφησε πίσω του ο μέχρι πρότινος υποψήφιος πρωταγωνιστής που δεν ήταν άλλος από τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος ωστόσο σάλπαρε για τα γυρίσματα των νέων «Πειρατών της Καραϊβικής» αφήνοντας κενό το ρόλο του πρώτου αμερικάνου υπερήρωα, όπως θέλει η εταιρεία παραγωγής Summit να πλασάρει τη βιογραφία του Χουντίνι.

Τρίτη πρόταση στη σειρά για τον Γκόσλινγκ είναι το «Suicide Squad» που θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβντ Αγιερ («Fury») για λογαριασμό της Warner. To πρότζεκτ είναι ακόμη... στα σκαριά αλλά το στούντιο επιθυμεί ένα all-star cast για τη διασκευή του ομώνυμου κόμικ, με τα ονόματα των Γουιλ Σμιθ και Τομ Χάρντι να βρίσκονται επίσης ανάμεσα στα υποψήφια για τους κεντρικούς ρόλους.

Για την ώρα ο Γκόσλινγκ συμπρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου στο «The Nice Guys» του Σέιν Μπλακ, μια ταινία για την οποία όπως φημολογείται και οι δύο άντρες έκοψαν τις αμοιβές τους στο μισό προκειμένου να υλοποιηθεί.

Αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πλέον πατέρας (βλ. αυξημένα έξοδα) και πως οποιαδήποτε big budget επιλογή δεν θα πτοούσε στο ελάχιστο το «ανεξάρτητο» γοήτρο που έχει χτίσει με κόπο τα τελευταία χρόνια, ετοιμαστείτε να τον δείτε με στολή στο προσεχές μέλλον...

Διαβάστε ακόμη: