Buzz

Dreams come true: Δείτε πώς μία ιδιοκτήτρια καφέ στο Τορόντο έπεισε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί της!

στα 10

Φαντασία, χιούμορ, ευρηματικότητα. Και, hey girl, ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπορεί να βρεθεί στην πόρτα σoυ!

Dreams come true: Δείτε πώς μία ιδιοκτήτρια καφέ στο Τορόντο έπεισε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί της!

Είναι γνωστό: ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι καλό παιδί. Κι ακομπλεξάριστος σταρ. Ταυτόχρονα όμως, είναι επίσης γνωστό, πόσο ιδιωτική κρατά την ιδιωτική του ζωή. Δεν εμφανίζεται σε οτιδήποτε εκτός δουλειάς, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Πώς βρέθηκε λοιπόν σε καφέ του Τορόντο να βγάζει φωτογραφία χαμογελαστός με την (πανευτυχή) ιδιοκτήτρια; Ηταν διαφημιστικό κόλπο; Οχι.

Είχε ξεκάθαρα να κάνει με τη φαντασία και το χιούμορ που χειρίστηκε η Tζόλι Μάρεϊ, ιδιοκτήτρια του Toronto’s Grinder Coffee, την επιθυμία της: να έρθει για καφέ ο (ντόπιος) σταρ, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου παρουσίασε το «First Man».

Η Μάρεϊ αποφάσισε να ξεκινήσει από νωρίς μία καμπάνια: παρήγγειλε ένα χάρτινο, φυσικού μεγέθους, cutout που απεικόνιζε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να πίνει εσπρέσσο, άρχισε να το στήνει σε κάθε γωνιά του μαγαζιού και πόσταρε τις φωτογραφίες με hashtag #ryanneedsgrinder και ταγκάροντας και τον ίδιο.

.

Οι πελάτες και οι υπάλληλοί της, επίσης, βρήκαν την ιδέα διασκεδαστική, τα selfies πήραν φωτιά και τα ποσταρίσματα στα σόσιαλ έκαναν τον χάρτινο Γκόσλινγκ viral.

Ακόμα κι ο Δήμαρχος του Τορόντο φωτογραφήθηκε με τον χάρτινο Ράιαν και πόσταρε τη φωτό τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Οσο πλησίαζε ο καιρός της πρεμιέρας του «First Man», η Μάρεϊ επέμενε περισσότερο - έφτασε στο σημείο να βάλει και συγκεκριμμένες οδηγίες και χάρτη, ώστε ο Γκόσλινγκ να βρει εύκολα το καφέ.

Και... τα κατάφερε. Ο ακομπλεξάριστος σταρ μπήκε στο μαγαζί, ήπιε καφέ και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί της.

Αυτά είναι! Καμιά φορά, αξίζει τον τόπο να ζεις στη δική σου (τρα) la la land!

Διαβάστε περισσότερα: