Buzz

Μα πώς θα παίξει ο Ράιαν Γκόσλινγκ το τέρας;

στα 10

Οποιος το σκέφτηκε, χτύπησε διάνα! Η Disney πρότεινε στον Ράιαν Γκόσλινγκ να παίξει το... Τέρας στη νέα κινηματογραφική διασκευή του «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Μα πώς θα παίξει ο Ράιαν Γκόσλινγκ το τέρας;

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Disney μεταφέρεται στο σινεμά, αυτή τη φορά όχι σε κινούμενα σχέδια και - ευτυχώς - όχι από ένα Γάλλο σκηνοθέτη με χολιγουντιανές προοπτικές, αλλά από τον Μπιλ Κόντον που, αν αγνοήσει κανείς το «Twilight» παρελθόν του είναι ικανός για τα καλύτερα (βλ. «Gods and Monsters» και το επερχόμενο «Mr. Holmes» με τον Ιαν ΜακΚέλεν).

Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε πως το ρόλο της Πεντάμορφης έχει κλείσει η Εμα Γουάτσον και τώρα μαθαίνουμε πως ο ρόλος του Τέρατος έχει προταθεί στον Ράιαν Γκόσλινγκ σε μια επιλογή που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει κινηματογραφικά νέα και αναλύσεις στο διηνεκές.

Το μέικ-απ θα κάνει τη δουλειά του για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, αλλά το να ξέρεις πως στο φινάλε ο Πρίγκιπας θα έχει τη μορφή του Ράιαν Γκόσλινγκ είνα ικανό από μόνο του να κάνει τη νέα «Πεντάμορφη και το Τέρας» ήδη μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του άμεσου μέλλοντος.

Διαβάστε ακόμη: Hottie overdose: Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρίστιαν Μπέιλ μαζί σε ταινία

Για την ώρα κανείς δεν επιβεβαιώνει τη φήμη και αν αναλογιστεί κανείς πως οι επιλογές του Ράιαν Γκόσλινγκ παραμένουν «ανεξάρτητες», αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα υποχωρήσει και θα δεχτεί το ρόλο στον οποίο θα ήθελαν να τον δουν όλες οι θαυμάστριές του ανά τον πλανήτη.

Δείτε εδώ τον Ράιαν Γκόσλινγκ στα γυρίσματα του «Nice Guys» με τον Ράσελ Κρόου:


Περισσότερος Ράιαν Γκόσλινγκ