Buzz

Ρούνι Μάρα, Κέισι Αφλεκ στα όρια του νόμου. Πρώτο τρέιλερ για το «Ain’t Them Bodies Saints»

στα 10

Εντυπωσίασε στο Σάντανς, μάζεψε καλές κριτικές από το Φεστιβάλ Καννών, τώρα τα πρώτα πλάνα είναι διαθέσιμα για να σας πείσουν.

Ρούνι Μάρα, Κέισι Αφλεκ στα όρια του νόμου. Πρώτο τρέιλερ για το «Ain’t Them Bodies Saints»

Η νέα ταινία του (ως επί το πλείστον μοντέρ) Ντέιβιντ Λόουερι, «Ain’t Them Bodies Saints», έκανε την πρεμιέρα της το χειμώνα στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου γρήγορα δημιούργησε έντονο buzz κι έφυγε και με το βραβείο Φωτογραφίας. Πριν λίγες μέρες, η ταινία προβλήθηκε στο 66ο Φεστιβάλ Καννών (διαβάστε την ανταπόκριση του Flix εδώ), στην Εβδομάδα Κριτικής κι εντυπωσίασε με την ατμόσφαιρα και τις ερμηνείες της.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε το Flix από τις πρώτες σειρές της πρεμιέρας, με Ντέιβιντ Λόουερι, Ρούνι Μάρα & Κέισι Αφλεκ επί σκηνής!


.

Θυμίζοντας την αισθητική του Τέρενς Μάλικ στην απεραντοσύνη του αμερικανικού τοπίου και την εσωστρέφεια των ηρώων της, η ταινία του Λόουερι παρακολουθεί την ιστορία του Κέισι Αφλεκ που αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα φόνο που διαπράττει η Ρούνι Μάρα. Οταν, χρόνια αργότερα, θ’ αποδράσει από τη φυλακή και θα διασχίσει την καρδιά του Τέξας για να συναντήσει τη γυναίκα του και την κόρη που δε γνώρισε ποτέ, στο κατόπι του θα βρεθεί ο Μπεν Φόστερ, εκπρόσωπος του νόμου, που έχει βάλει τη Ρούνι Μάρα στο μάτι με ποικίλες προθέσεις.

Η ταινία «Ain’t Them Bodies Saints» του Ντέιβιντ Λόουερι θα βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου. Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν έχει διανομή, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.