Buzz

Ο Ρόμπερτ Εγκερς «δεν αντέχει» να βλέπει το «The Witch»

στα 10

Και μιλάει για το πόσο πολύ του άρεσε το «The Batman» του Ματ Ριβς και για το ότι δεν θα έκανε ποτέ ταινίες για τη Marvel.

Ο Ρόμπερτ Εγκερς «δεν αντέχει» να βλέπει το «The Witch»

H νέα ταινία του Ρομπερτ Εγκερς «Ο Ανθρωπος Απ’ τον Βορρά» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες, με κάποιους να την θεωρούν ίσως την πιο προσιτή του ταινία σε ένα μεγαλύτερο κοινό, και όπως είναι φυσικό η προώθηση της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει με τον Εγκερς να δίνει συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα.

Μιλώντας στον Guardian, ο Εγκερς συζήτησε για διάφορα θέματα όπως για το εάν δούλευε ποτέ σε ταινία της Marvel, για το αν είδε το «The Batman», αλλά και για το τι γνώμη έχει για τις προηγούμενές ταινίες, όπως το «The Witch».

Διαβάστε ακόμα: «Ενα επικό και φιλόδοξο αριστούργημα.» Πρώτες αντιδράσεις για το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς

the northman

Αν και δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι το είδος του σκηνοθέτη που θα έκανε μια ταινία υπερήρωων για τη Marvel, παραδέχεται ότι ο φίλος του και ηθοποιός του «The Lighthouse» Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν ο λόγος που παρακολούθησε το «The Batman», επαινώντας το έργο του Ματ Ριβς. «Σίγουρα είχα, όχι με τη Marvel, την συνάντηση με κάποιο μεγάλο στούντιο. Αλλά επίσης δεν ξέρω τι έχω να προσφέρω. Οτιδήποτε είμαι ιδιαίτερα καλός ή που με κάνει μοναδικό, δεν είναι χρήσιμο για να σκηνοθετήσω μιας ταινία της Marvel. Οσο αφορά το “The Batman” το είδα μόνο και μόνο επειδή ο Ρομπ [Πάτινσον] είναι φίλος μου. Αλλά μου άρεσε και έμαθα πολλά πράγματα από αυτό, ειλικρινά. Επικροτώ τον Ματ Ριβς που κράτησε μια ταυτότητα και έκανε μια τέτοια είδους ταινία. Υποθέτω ότι μόλις έκανα μια μεγάλη ταινία, αλλά δεν είναι το ίδιο».

Επίσης, ο Εγκερς αποκάλυψε ότι δεν είναι τόσο φαν του «The Witch» και έχει μετανιώσει που δεν έβγαλε όλες τις ιδέες του στην οθόνη. «Ειλικρινά, δεν αντέχω να βλέπω το “The Witch” τώρα. Δεν είναι ότι είναι κακό, και οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, αλλά δεν ήμουν αρκετά ικανός ως σκηνοθέτης για να μεταφέρω αυτό που είχα στον μυαλό μου στην οθόνη. Στο “The Lighthouse” μπόρεσα να το κάνω αυτό. Και το “The Northman”, είμαι περήφανος για την ταινία, αλλά δεν είναι όλα όπως ήλπιζα να είναι. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με το εύρος και την κλίμακα ώστε να μπορώ να μεταφέρω ό,τι έχω στη φαντασία μου στην οθόνη.»

Η ταινία «Ο Ανθρωπος Απ’ τον Βορρά» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Απριλίου σε διανομή της Tulip Entertainment.