Buzz

Ρίκι Τζερβέις & Ερικ Μπάνα σε μία κατάμαυρη κωμωδία για το Netflix

στα 10

O Ρίκι Τζερβέις έγραψε και σκηνοθετεί την κωμωδία «Special Correspondents», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ερικ Μπάνα σε μία... πολιτικά ανορθόδοξη ιδέα. Για αυτό και το Netflix δε δίστασε να την αγοράσει.

Ρίκι Τζερβέις & Ερικ Μπάνα σε μία κατάμαυρη κωμωδία για το Netflix

Το Νetflix δεν έχει απλώς πάρει τα πρωτεία τα τελευταία χρόνια στο τηλεοπτικό περιεχόμενο, έχει καθοριστικά αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε «τηλεόραση». Η επιτυχία του αυξάνει και τη δική του επένδυση στο μέλλον. Ακούγεται ότι για παραγωγές του 2016 έχουν εγκριθεί 450 εκατομμύρια μπάτζετ, κάτι που κάνει το Netflix απειλητικό ανταγωνιστή στους μέχρι τώρα παντοκράτορες του ψηφιακού entertainment.

H συνεργασία με τον Ρίκι Τζερβέις είχε δοκιμαστεί με το πολυβραβευμένο «Derek», την πιο πρόσφατη σειρά του δημιουργού των «Office» και «Extras». Σήμερα, το Netflix ανακοινώνει επίσημα ότι ο Τζερβέις έγραψε και θα σκηνοθετήσει μία ταινία για αυτούς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κέβιν Σπέισι έχει κάτι να πει για το Netflix και το μέλλον της τηλεόρασης (κι αυτό έχει κάνει το γύρο του κόσμου)

Το «Special Correspondents», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Ερικ Μπάνα, ακολουθεί την ιστορία ενός Νεοϋορκέζου ραδιοφωνικού ρεπόρτερ, ο οποίος βρίσκεται σε παρακμή. Κανείς δεν τον θέλει, η καριέρα του καταρρέει και η έκφυλη ζωή του δε βοηθά ιδιαίτερα στην οικονομική του επιβίωση. Οπότε σκαρφίζεται το μεγάλο κόλπο: κρυμμένος στο Μανχάταν, προσποιείται ότι βρίσκεται σε εμπόλεμες ζώνες στον κόσμο και στέλνει στο σταθμό του ανατριχιαστικές ανταποκρίσεις και εκρηκτικά ρεπορτάζ.

Μπορούμε ήδη να φανταστούμε το κατάμαυρο φλέγμα του Τζερβέις και την πονηρή κριτική του στο πώς οι Αμερικανοί παρακολουθούν τις τραγωδίες των πολέμων στις τριτοκοσμικές χώρες σαν σαπουνόπερα - συνεχίζοντας το δείπνο των 8.30.

Ανυπομονούμε! Αν δεν το έχετε δει, εδώ το βίντεο γιατί ο Ρίκι Τζερβέις ορκίζεται στο όνομα του Netflix:

.

Διαβάστε ακόμα: