Buzz

Ο Ράιαν Τζόνσον ήθελε έναν πιο εκκεντρικό Μπενουά Μπλανκ

στα 10

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε τον χαρακτήρα του Ντάνιελ Κρεγκ να ήταν ακόμα πιο ιδιόρρυθμος και περίεργος; Ο Ράιαν Τζόνσον μπορεί...

Ο Ράιαν Τζόνσον ήθελε έναν πιο εκκεντρικό Μπενουά Μπλανκ

Η ταινία «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον ήταν ένας απολαυστική ταινία μυστηρίου για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά, ίσως, ο καλύτερος από αυτούς ήταν ο ιδιόρρυθμος και αρκετά εκκεντρικός χαρακτήρας του Ντάνιελ Κρεγκ, ο Μπενουά Μπλανκ, ο οποίος αναδεικνύεται ως άξιος διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό. Ηταν απλά τόσο υπέροχο να τον βλέπεις να παρατηρεί τους υπόπτους και να κάνει ερωτήσεις με αυτή την βαριά νότια αμερικάνικη προφορά του, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες σκηνές από το «Knives Out 2» και το «The Gray Man» στο teaser του Netflix 2022

knives out main

Ναι ο Μπλανκ ήταν ένας αρκετά ιδιότροπος χαρακτήρας, αλλά από ό,τι φαίνεται ο σκηνοθέτης της ταινίας Ράιαν Τζόνσον ήθελε να τον κάνει ακόμα πιο περίεργο. Μιλώντας πρόσφατα στην Guardian, ο Τζόνσον εξήγησε πως «ο Ηρακλής Πουαρό, η κ. Μαρπλ, ο Κολούμπο [σ.σ. χαρακτήρας από μια αμερικάνικη σειρά] όλοι τους έχουν μια κάποιου είδους εκκεντρικότητα. Το πρόβλημα ήταν ότι, ενώ έγραφα, ήθελα πάρα πολλά επίπεδα εκκεντρικότητας. Εγινε γελοίο, όπως το καραόκε του Πουαρό.»

Κι ενώ ο Τζόνσον δεν αποκαλύπτει κάθε πράγμα που ήθελε αρχικά να έχει ο χαρακτήρας του Μπλανκ, μας δίνει μια γεύση του πως σχεδόν μπορούσε να ήταν. «Ο Μπενουά [είχε] κάποια στιγμή μόνο ένα μάτι», εξήγησε. Τώρα πόσες από αυτές τις ιδέες που είχαν περάσει από το μυαλό του θα τις δούμε και στην δεύτερη ταινία, η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της προς το τέλος του 2022 στο Netflix, δεν έχουμε απλά παρά να περιμένουμε.