Buzz

Επιστροφή στο Silent Hill με τη νέα ταινία «Return to Silent Hill»

στα 10

Η ταινία έκανε ένα μικρό preview στις Κάννες και παρουσίασε τον εμβληματικό κακό του παιχνιδιού, τον Pyramid Head.

Επιστροφή στο Silent Hill με τη νέα ταινία «Return to Silent Hill»

To video game «Silent Hill», ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise της Konami, έκανε το κινηματογραφικό του πέρασμα για πρώτη φορά το 2006 με την ταινία «Silent Hill» σε σκηνοθεσία του Κριστόφ Γκανς και με πρωταγωνιστές τους Ράντα Μίτσελ, Σον Μπιν και Λάουρα Χόλντεν, κερδίζοντας 100 εκατομμύρια στο box office, ενώ ακολούθησε και ένα σίκουελ με τίτλο «Silent Hill: Revelation» το 2012.

Και φαίνεται σύντομα θα επιστρέψουμε σε αυτό με την ταινία «Return to Silent Hill» σε σκηνοθεσία και πάλι του Γκανς, σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Σάντρα Βο-Αν και Γουίλιαμ Τζόζεφ Σνάιντερ. Η ταινία έκανε την παρουσίασή της χτες στο Φεστιβάλ των Καννών και το Variety παρουσίασε μια πρώτη φωτογραφία από το εμβληματικό τέρας της σειράς, τον Pyramid Head.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία του Ματ Ντίλον ως Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Maria»

return to silent hill

Η ταινία βασίζεται στο «Silent Hill 2», το δεύτερο και πιο δημοφιλές παιχνίδι στην επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Konami, το οποίο έχει συμπεριληφθεί στις κορυφαίες λίστες βιντεοπαιχνιδιών από το Time Magazine, το IGN και αλλού. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2001 για το PlayStation 2, το «Silent Hill 2» θεωρείται ευρέως το καλύτερο παιχνίδι της σειράς (και παρουσίασε τον χαρακτήρα Pyramid Head).

Ο Τζέρεμι Ιρβιν πρωταγωνιστεί στην ταινία ως Τζέιμς, ένας άντρας που διαλύθηκε μετά τη λήξη της σχέσης του με την αγάπη της ζωής του, Μαίρη (Χάνα Εμιλι Αντερσον). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της, η δράση ξεκινά «όταν μια μυστηριώδης επιστολή της τον καλεί πίσω στο Silent Hill, όπου βρίσκει μια κάποτε αναγνωρίσιμη πόλη μεταμορφωμένη από ένα άγνωστο κακό. Ενώ ο Τζέιμς αναζητά απεγνωσμένα τη Μαρία, συναντά τρομακτικά πλάσματα και αρχίζει να ξετυλίγει το μυστήριο του τι συνέβη στην πόλη. Αλλά καθώς κατεβαίνει βαθύτερα στο σκοτάδι, τα μυστικά που αποκαλύπτει οδηγούν σε μια τρομακτική αλήθεια, και ο Τζέιμς παλεύει να κρατηθεί αρκετά για να σώσει τη μία αληθινή του αγάπη».

Μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες, αλλά μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Silent Hill 2» για να πάρετε μια ιδέα.