Buzz

Ο Χρήστος Λούλης γοητεύει τις γυναίκες με το πιάνο σε μια σκηνή από την «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου

στα 10

Ετοιμη για την έξοδό της στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου, η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει μια σκηνή της... με τη συνοδεία πιάνου.

Flix Team
Ο Χρήστος Λούλης γοητεύει τις γυναίκες με το πιάνο σε μια σκηνή από την «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Η «Κόρη του Ρέμπραντ« εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής βίλας, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας. Το σενάριο, γραμμένο από τον ίδιο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Ζάχο Παπαζαχαρίου και τον Μισέλ Φάις, παρακολουθεί την ίντριγκα γύρω από ένα σπάνιο πίνακα του Ρέμπραντ, που αποτελεί το Μήλο της Εριδος ανάμεσα σ’ ένα πλήθος μικροαπατεώνων και δήθεν κοσμικών.

Συνδυάζοντας τη φάρσα με το μυστήριο, ο Παναγιωτόπουλος φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή όπου τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου έχουν γίνει δυσδιάκριτα. Κι αυτό με μια ελαφρότητα που σαρκάζει τη σοβαροφάνεια.

Η Κόρη του Ρέμπραντ

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίσκεψη του Flix στα γυρίσματα της «Κόρης του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Αλεξία Καλτσίκη, Δήμητρα Ματσούκα, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Καταλειφό, Δημήτρη Πιατά, Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Μπαξεβανη, Νίκο Χατζόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Νικόλα Χανάκουλα, Γιώργο Χρυσοστόμο, Γιώργο Κοτανίδη, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Ευαγγελία Καρακατσάνη, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επενδύει στο all-star cast αλλά και στην πάντα ελαφριά του διάθεση για μια κωμωδία που υπόσχεται Τέχνη μετά του ωφελίμου...

Μετά το τρέιλερ (που μπορείτε να δείτε εδώ), παρακάτω ακολουθεί και μια πρώτη σκηνή από την ταινία στην οποία ο Χρήστος Λούλης γοητεύει τις κυρίες της εν λόγω δεξίωσης με το ταλέντο του στο πιάνο...


Η «Κόρη του Ρέμπραντ» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη Spentzos Films/Seven Films στις 10 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Η Κόρη του Ρέμπραντ