Buzz

Από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στους Marx Brothers: Πρώτο τρέιλερ για την «Κόρη του Ρέμπραντ»

στα 10

Η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου είναι έτοιμη για την εξόδό της στις αίθουσες και μας αποκαλύπτει μερικές από τις εικόνες της στο πρώτο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στους Marx Brothers: Πρώτο τρέιλερ για την «Κόρη του Ρέμπραντ»

«Μια κωμωδία μυστηρίου αφιερωμένη στους Marx Brothers».

Ετσι περιγράφει το teaser trailer της «Κόρης του Ρέμπραντ» τη νέα 17η ταινία μεγάλου μήκους του Νίκου Παναγιωτόπουλου που ετοιμάζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη Spentzos Films/Seven Films στις 10 Δεκεμβρίου.

Η ιστορία της ταινίας εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής βίλας, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας. Το σενάριο, γραμμένο από τον ίδιον τον Παναγιωτόπουλο, τον Ζάχο Παπαζαχαρίου και τον Μισέλ Φάις, παρακολουθεί την ίντριγκα γύρω από ένα σπάνιο πίνακα του Ρέμπραντ, που αποτελεί το Μήλο της Εριδος ανάμεσα σ’ ένα πλήθος μικροαπατεώνων και δήθεν κοσμικών. Συνδυάζοντας τη φάρσα με το μυστήριο, ο Παναγιωτόπουλος φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή όπου τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου έχουν γίνει δυσδιάκριτα. Κι αυτό με μια ελαφρότητα που σαρκάζει τη σοβαροφάνεια.

Η Κόρη του Ρέμπραντ

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίσκεψη του Flix στα γυρίσματα της «Κόρης του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Αλεξία Καλτσίκη, Δήμητρα Ματσούκα, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Καταλειφό, Δημήτρη Πιατά, Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Μπαξεβανη, Νίκο Χατζόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Νικόλα Χανάκουλα, Γιώργο Χρυσοστόμο, Γιώργο Κοτανίδη, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Ευαγγελία Καρακατσάνη, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επενδύει στο all-star cast αλλά και στην πάντα ελαφριά του διάθεση για μια κωμωδία που υπόσχεται Τέχνη μετά του ωφελίμου...

Δείτε εδώ το teaser trailer της «Κόρης του Ρέμπραντ»:


Διαβάστε ακόμη: