Buzz

Η Ριζ Γουίδερσπουν ετοιμάζει μία νέα talk show εκπομπή αφιερωμένη σε εμβληματικές γυναίκες

στα 10

Ξεκίνησε από την κινηματογραφική παραγωγή για να προσφέρει δυναμικούς γυναικείους ρόλους. Πέρασε στην τηλεόραση, ένωσε δυνάμεις με σπουδαίες συναδέλφους της και θριάμβευσε (κι αυτό δεν είναι Big Little Lie). Τώρα ετοιμάζει εκπομπή.

Η Ριζ Γουίδερσπουν ετοιμάζει μία νέα talk show εκπομπή αφιερωμένη σε εμβληματικές γυναίκες

Η Ριζ Γουίδερσπουν μοιάζει να είναι γυναίκα που κρατά το λόγο της. Κάνει αυτό ακριβώς που υποσχέθηκε στον ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες: συνεχίζει την προσπάθεια να βρίσκει σενάρια που έχουν ενδιαφέρουσες γυναίκες ηρωίδες. «Να λέμε τις ιστορίες μας και να τις λέμε με τον τρόπο μας» αυτό είχε πει παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μίνι Σειράς για το «Big Little Lies».

Εχοντας ήδη στα σκαριά διάφορες ακόμα τηλεοπτικές παραγωγές (από το δεύτερο κύκλο του «Big Little Lies» που έπεισε ακόμα και τη Μέριλ Στριπ να κάνει τηλεόραση μέχρι το «You Think It, I’ll Say It» που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Κρίστεν Γουίγκ στη μικρή οθόνη) ξεκινά κι ένα talk show. Με πολύ συγκεκριμένο concept.

To «Shine On With Reese» θα έχει καλεσμένες γυναίκες από το χόλιγουντ, τα media, τον ακτιβισμό και την πολιτική που χάραξαν νέους δρόμους με το παράδειγμά τους και η Γουίδερσπουν θα ρίχνει τον προβολέα σε όσα κατάφεραν και σε όσα μπορούν να εμπνεύσουν και σε άλλες γυναίκες.

Reese Witherspoon Ava DuVernay

Η εκπομπή θα είναι παραγωγή της Γουίδερσπουν (και της εταιρίας της Hello Sunshine) και θα μπορεί κανείς να την δει on demand (AT&T, DirecTV, DirecTV Now και U-verse).

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Ιουλίου και, ενδεικτικά, μερικές από τις καλεσμένες της είναι οι Εϊβα ΝτιΒερνέ, Pink, Ντόλι Πάρτον, Αμέρικα Φερέρα και πολλές άλλες.

Reese Pink

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρήκα συνεργάτες που σκέφτονται όπως εγώ και θέλουν να βοηθήσουν τη Hello Sunshine εταιρία μου να πραγματοποιήσει το όραμά μου: να δώσει φωνή σε γυναίκες που έχουν δύναμη, φιλοδοξίες και ταλέντο και αυτό τους κερδίζει σεβασμό» είπε η Γουίδερσπουν σε δήλωσή της.

Αυτό το κορίτσι, μάς έχει εκπλήξει...

.

Διαβάστε ακόμα: