Buzz

Red Nose Day: ο Τζακ Μπλακ κλείνει τα «Φιλαράκια» του σε ένα escape room

στα 10

H φάση είναι «Celebrity Escape Room» κι όλα γίνονται για τη φετινή έκδοση του φιλανθρωπικού Red Nose Day.

Red Nose Day: ο Τζακ Μπλακ κλείνει τα «Φιλαράκια» του σε ένα escape room

Red Nose Day: από το 1985 (και με πρωτοβουλία του Ρίτσαρντ Κέρτις («Yesterday», «Love Actualy», «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία»), ως απάντηση στην λιμοκτονία των παιδιών της Αιθιοπίας) η οργάνωση Comic Relief έχει επιλέξει τη σημερινή μέρα, ως μέρα αφύπνισης για τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Μέσω ενός τηλεμεραθώνιου, μπορεί κανείς να βοηθήσει παίρνοντας μέρος σε μία σειρά φιλανθρωπικών προσφορών, ή προτείνοντας/πραγματοποιώντας τη δική του ιδέα. Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης.

Διαβάστε κι αυτό: Αγάπη μόνο! Δείτε ολόκληρο το «Love Actually: Red Nose Day»!

Red Nose Day 2020 607

Celebrity Escape Room Φέτος, η ιδέα είναι Celebrity Escape Room: o Τζακ Μπλακ θα κλείσει τις πρωταγωνίστριες του «Friends», Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου, μαζί με τους Μπεν Στίλερ και Ανταμ Σκοτ σ' ένα Escape Room σ' ένα ωριαίο παιζνίδι που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Red Nose Day 2020.

Red Nose Day 2020: Η φετινή Red Nose Day θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου και στην Αμερική έχει αναλάβει το πρόγραμμα το NBC. Το Celebrity Escape Room θα ακολουθήσει ένας δίωρος τηλεμαραθώνιος για να συγκεντρωθούν χρήματα για την παιδική φτώχια.

Ben Stiller 607 Mίνι reunion του Μπεν Στίλερ με τις Κόρτνεϊ Κοξ & Λίζα Κούντροου - o Στίλερ είχε εμφανιστεί το 1997 στο Friends ως αγόρι της Ρέιτσελ

Ο Μπεν Στίλερ κι ο Τζακ Μπλακ έχουν αναλάβει και το ρόλο των executive producers της εκπομπής. Το Celebrity Escape Room θα έχει τους κανόνες κάθε Escape Room: οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν στοιχεία και να αποκωδικοποιήσουν αινιγματικές ενδείξεις που θα τους βγάλουν από το κλειδωμένο χώρο (πολλών δωματίων) - πριν το τέλος χρόνου. Κάθε φορά που θα ξεκλειδώνουν ένα δωμάτιο μέσα στο χώρο και θα βρίσκονται πιο κοντά στην ελευθερία τους, θα κερδίζουν και χρήματα για το φιλανθρωπικό στόχο της Red Nose Day.

«Είναι χαρά μας να ξεκινάμε τη φετινή Red Nose Day με αυτό το ξεκαρδιστικό (όπως αναμένεται) Celebrity Escape Room» είπε ο πρόεδρος του NBC Entertainment Πολ Τελέντζι. «Είναι τιμή μας να υποστηρίζουμε αυτό το σκοπό και φέτος, σε συνεργασία με την οργάνωση Comic Relief US, και να προσφέρουμε λίγη ανακούφιση στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη σε κάθε γωνιά του πλανήτη...»

Διαβάστε περισσότερα: