Buzz

Red hot and French: Η Μαριόν Κοτιγιάρ στα κόκκινα!

στα 10

Με αφορμή την έξοδο του «Σώμα με Σώμα» στην Αμερική, η πρωταγωνίστρια του Ζακ Οντιάρ μιλά και φωτογραφίζεται στο περιοδικό W.

Red hot and French: Η Μαριόν Κοτιγιάρ  στα κόκκινα!

H Πενέλοπι Κρουζ έκανε μια... κόκκινη φωτογράφιση πριν λίγες μέρες για το ημερολόγιο του Campari και τώρα η Μαριόν Κοτιγιάρ ακολουθεί τα βήματά της σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση για το αμερικάνικο περιοδικό, παρ ότι όπως λέει «ίσως έχω φωτογραφηθεί για περισσότερα εξώφυλλα περιοδικών απ όσα θα έπρεπε. Στη Γαλλία αγαπούν τα αουτσάιντερ, αντίθετα από την Αμερική που λατρεύουν την επιτυχία».

Η ίδια πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακινείται μεταξύ Αμερικής και Γαλλίας και μεταξύ γιγαντιαίων blockbuster όπως το « The Dark Knight Rises», και το «Σώμα με Σώμα». Αυτό που εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα είναι με τις ερωτικές σκηνές. «Μισώ τις σκηνές του σεξ» λέει, «ακόμη κι αν η σωματικότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία του Ζακ Οντιάρ. Δεν θέλω να είμαι γυμνή στην οθόνη και είναι πολύ παράξενο να φαντάζεσαι πως θα κάνει έρωτα ένας χαρακτήρας που υποδύεσαι. Δεν μπορεί να κάνει σεξ όπως κάνεις εσύ, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άβολο και υπερβολικά προσωπικό. Ολοι μας έχουμε τον δικό μας τρόπο να κάνουμε έρωτα και υποθέτω πως κάθε ήρωας σε κάθε ταινία έχει τον δικό του. Και τα φιλιά, είναι κάτι πολύ έντονο. Νιώθεις κάτι, έτσι δεν είναι; Είναι κάτι πολύ δυνατό το να φιλάς κάποιον άλλο».

Προς το παρόν, δείτε την να φλερτάρει το φακό του Τιμ Γουόκερ ντυμένη με Valentino, Dolce Gabbana, Gaultieur κι άλλα ρούχα που ο χαρακτήρας της στο «Σώμα με Σώμα» μάλλον δεν θα φορούσε ποτέ...