Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει προγραμματίσει μια «μυστική προβολή» φέτος στις Κάννες

στα 10

Ο Ταραντίνο, ο οποίος θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος φέτος στο φεστιβάλ, θα πραγματοποιήσει μια μυστική προβολή κατά την διάρκεια του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει προγραμματίσει μια «μυστική προβολή» φέτος στις Κάννες

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται πως είναι θα μας έχει μια μικρή έκπληξη στο Φεστιβάλ των Καννών φέτος. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Ταραντίνο θα έχει μια «μυστική προβολή» στο φεστιβάλ, η οποία θα γίνει κατά την διάρκεια του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών.

Φυσικά δεν θα πρόκειται για τη νέα του ταινία «The Movie Critic», η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της κάποια στιγμή φέτος, αλλά φαίνεται πως αυτή η προβολή θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το βιβλίο του «Cinema Speculation».

Το 76ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 16 μέχρι και τις 27 Μαΐου. Το Flix θα βρίσκεται στις Κάννες για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες. Ως τότε, μαθαίνετε όλα τα νέα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

quentin tarantino

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του φεστιβάλ, ο Ταραντίνο θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος για την 76η διοργάνωση του φεστιβάλ, θα παρουσιάσει τη «μυστική προβολή» του στις 25 Μαΐου, ενώ μετά θα συζητήσει την «αντι-ιστορία του κινηματογράφου» όπως αναφέρεται στο βιβλίο του «Cinema Speculation».

Το 76ο Φεστιβάλ των Καννών θα διεξαχθεί φέτος από τις 16-27 Μαΐου.

cannes poster