Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαίωσε πως η τελευταία του ταινία δεν θα είναι για την Πωλίν Κάελ

στα 10

Τελικά ποια θα είναι η υπόθεση της νέας και τελευταίας ταινίας του Ταραντίνο;

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαίωσε πως η τελευταία του ταινία δεν θα είναι για την Πωλίν Κάελ

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε μάθει επιτέλους κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτή την περιβόητη τελευταία, κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Κουέντιν Ταραντίνο, ταινία του. Η ταινία αυτή θα βασίζεται σε μια γυναίκα κριτικό κινηματογράφου, η οποία δεν θα είναι καμία άλλη από την Πωλίν Κάελ γνωστή για τις μάχες της με μοντέρ και σκηνοθέτες χωρίς να υποχωρεί ποτέ από καυγά, έγραφε στο New Yorker από το 1968 ως το 1991, και θωρείται μια από τις πιο σπουδαίες αρθρογράφους στο χώρο της όλων των εποχών.

Η ταινία, η οποία θα έχει τίτλο «The Movie Critic», θα διαδραματίζεται την δεκαετία του ’70 στο Λος Αντζελες και θα ξεκινούσε γυρίσματα το φθινόπωρο. Τελικά φαίνεται πως μόνο τα τρία τελευταία στοιχεία ισχύουν πραγματικά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα σκηνοθετούσε ποτέ μια ταινία της Marvel

quentin tarantino

Σύμφωνα με το France24, ο Ταραντίνο μιλώντας στον διευθυντή του Φεστιβάλ των Καννών, Τιερί Φρεμό, ξεκαθάρισε μερικά πράγματα για την ταινία του. «Εχω τελειώσει το σενάριο της ταινίας που θα καταλήξει να είναι η τελευταία μου. Φαντάζομαι ότι πιθανότατα θα την γυρίσουμε το φθινόπωρο». Στη συνέχεια, ο Ταραντίνο διέψευσε τις φήμες ότι πρόκειται για βιογραφική ταινία της Κάελ, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα έχει τίτλο «The Movie Critic» και πως θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’70 και πιο συγκεκριμένα το 1977.

Οπότε για τι θα μιλάει η τελευταία του ταινία; Από τον τίτλο και την χρονολογία πολλές υποθέσεις μπορούν να γίνουν και (ίσως) όλες να είναι λάθος. Οπότε λίγο υπομονή ακόμα και θα μάθουμε πολλά περισσότερα.