Buzz

Η Ελίζαμπεθ Μος φτάνει στα άκρα στο τρέιλερ του «Queen of the Earth»

στα 10

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το ρεσιτάλ ερμηνείας της στην ταινία του Αλεξ Ρος Πέρι

Η Ελίζαμπεθ Μος φτάνει στα άκρα στο τρέιλερ του «Queen of the Earth»

Μετά το «Listen Up Philip» και το «The Color Wheel», o Αλεξ Ρος Πέρι δοκιμάζεται στην περιοχή του ψυχολογικού θρίλερ κάνοντας μια ταινία που μας ενθουσίασε στην πρώτη του προβολή στο φεστιβάλ Βερολίνου.

Δίνοντας στην Ελίζαμπεθ Μος την ευκαιρία να δώσει μια σαρωτική ερμηνεία, τo φιλμ «στήνει ένα κλιμακούμενο δράμα που βουτά στα νερά της εξουσίας, της ανασφάλειας και της παράνοιας, δανειζόμενο ύφος από την «Persona» αλλά και την «Αποστροφή», μόνο σε ταιριαστά mumblecore ύφος».

Η Μος είναι η Κάθριν Η Κάθριν έχει μόλις ζήσει δυο ταυτόχρονα δράματα: ο φίλος της την εγκαταλείπει κι ο πατέρας της, διάσημος καταθλιπτικό καλλιτέχνης, αυτοκτονεί. Η κοπέλα θα βρει καταφύγιο στο εξοχικό της κολλητής της φίλης, της Τζίνι, εκεί όπου την περασμένη χρονιά είχε περάσει λίγες μέρες παρηγορώντας τη για δική της απώλεια. Οι όροι έχουν αντιστραφεί, το πρόσφατο παρελθόν τραυματίζει ακόμα περισσότερο το παρόν και τα δυο κορίτσια θ’ αρχίσουν να αμφισβητούν όχι μόνο τη σχέση τους, αλλά και τη λογική τους, καθώς η παράνοια χτυπά την πόρτα.

Διαβάστε ακόμη: Είναι το «Queen of Earth» η νέα «Persona»;

Δείτε πιο κάτω τόσο το αμερικάνικο όσο και το γαλλικό τρέιλερ του φιλμ καθώς και τις υπέροχες αφίσες του φιλμ.



queen of the earth poster 607

queen of the earth poster 607