Buzz

«Ψηλά τα κιλτ!» Πάρτε μια γεύση από «Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς

στα 10

Τι μπορεί να κρύβεται μέσα σ’ ένα σάκο με βρώμικα ρούχα, σ’ ένα μπουκάλι ουίσκι για το δρόμο ή κάτω από ένα αυθεντικό σκωτσέζικο κιλτ; Η απάντηση στο κλιπ που ακολουθεί…

Flix Team
«Ψηλά τα κιλτ!» Πάρτε μια γεύση από «Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς

Ο Κεν Λόουτς αφήνει λίγο στο πλάι τον τίτλο του σκηνοθέτη της αριστερής διανόησης και σκηνοθετεί μια καλόκαρδη κωμωδία, γευστική σαν καθαρό σκωτσέζικο malt!

Ο ήρωάς της, ο 20χρονος Ρόμπι, ατίθασος, άνεργος μικροαπατεώνας γίνεται πατέρας και ορκίζεται στο μικρό του μωρό ότι θ’ αλλάξει ζωή. Γλιτώνει παρά τρίχα τη φυλακή για έναν άγριο ξυλοδαρμό και καταδικάζεται σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας, με συντρόφους άλλους τρεις χαραμοφάηδες με χρυσή καρδιά, τον Ράινο, τον Αλμπερτ και τη Μο. Μόνο που ο Ρόμπι ανακαλύπτει ότι έχει ένα χάρισμα που μπορεί πραγματικά να του αλλάξει τη ζωή: έχει καλή «μύτη» για το ουίσκι και μια καριέρα εκτιμητή, αδρά αμειβόμενου, ανοίγεται μπροστά του. Θα ανταποκριθεί στην πρόκληση, ή το παρελθόν του θα του δώσει έμπνευση για… ένα μεγάλο κόλπο;

Η τελευταία ταινία του Κεν Λόουτς που τιμήθηκε με το Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κανών βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, από τη Feelgood.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία και δείτε παρακάτω ένα αποκλειστικά υποτιτλισμένο κλιπ για μια καλύτερη γεύση. Στην υγειά μας!