Φεστιβάλ / Βραβεία

Ψηφίστε την καλύτερη ευρωπαϊκή ταινία της χρονιάς!

στα 10

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία που θ' αναδείξει την αγαπημένη ταινία του κοινού, στα φετινά Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου: δε θα κερδίσει μόνο η ταινία, μπορεί να κερδίσετε κι εσείς μια θέση στην απονομή στη Μάλτα!

Ψηφίστε την καλύτερη ευρωπαϊκή ταινία της χρονιάς!
«Tinker Tailor Soldier Spy» τoυ Τόμας Αλφρεντσον

Και τώρα, ο λόγος στο (ευρωπαϊκό) κοινό! Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ανοίγει την ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού 2012! Οι δραστήριοι θεατές από ολόκληρη την Ευρώπη, μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία. Μ' αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα εκπληρώσουν το καθήκον τους ως σινεφίλ, όχι μόνο θα τιμήσουν το ευρωπαϊκό φιλμ που, κατά τη γνώμη τους, χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε, αλλά, επιπλέον, θα διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο για τους θεατές: ένα ταξίδι - δώρο, στην απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, την 1η Δεκεμβρίου 2012, στη Μάλτα!

Το Βραβείο Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, επιβράβευσε στο παρελθόν δημοφιλείς ταινίες σαν το «Volver» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, την «Αμελί» του Ζαν-Πιερ Ζενέ, ή το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ. Και τώρα, ο λόγος είναι (και) στα δικά σας χέρια!

Για να ψηφίσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο website της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Πριν αποφασίσετε και ψηφίσετε, συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα, με τις ταινίες που είναι φέτος υποψήφιες για το Βραβείο Κοινού: