Buzz

Πρώτη ματιά στους «Avengers»

στα 10

Οπως και στο «Thor» έτσι και στο «Captain America», μετά τους τίτλους του τέλους υπάρχει ένα easter egg έκπληξη, για όσους δεν μπορούν να περιμένουν ως την έλευση του «The Avengers». Δείτε το εδώ, αλλά προσοχή, προηγούνται spoilers.

Πρώτη ματιά στους «Avengers»

Το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει για την ταινία του Τζός Γουίντον που συγκεντρώνει όλους τους υπερήρωες ήρωες της Marvel, δεν έδειχνε ούτε καν την άκρη από την ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα, ούτε καν το κορδόνι από το σφυρί του Θορ.

Τώρα, μετά τα end credits του «Captain America», κρύβεται ένα κανονικό teaser για την ταινία, που οι φαν των superhero movies περιμένουν ως την δεύτερη έλευση του Μεσσία.

O μόνος τρόπος για να το δείτε ολόκληρο, είναι στο σινεμά (όταν η ταινία προβληθεί στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου), αλλά η Marvel μόλις κυκλοφόρησε μια ακόμη πιο μικρή εκδοχή του teaser, στο internet.

Για να το απολαύσετε θα χρειαστεί να δείτε (προσοχή, spoiler), το τέλος του φιλμ του Τζο Τζόνστον όπου ο Κάπτεν Αμέρικα ξυπνά μετά από 70 χρόνια ύπνου, στην Times Square του σήμερα -και ίσως να πατήσετε το slow motion.

Ναι, κρατά ελάχιστα, όχι δεν αποκαλύπτει τίποτα σημαντικό, αλλά έχει όλους τους Avengers μαζί, κι αν δεν ανοιγοκλείσετε καθόλου τα μάτια σας, ίσως προφτάσετε να δείτε την Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της Black Widow, τον Τζέρεμι Ρένερ ως Hawkey και τον Μάρκ Ράφαλο ως Μπρους Μπάνερ.

Αν όχι, κλικ στο gallery.