Buzz

«Who the hell are you?». H Ταράτζι Π. Χένσον κλωτσάει μερικούς πισινούς στο απολαυστικό τρέιλερ του «Proud Mary»

στα 10

Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες action heroes και η Ταράτζι μοιάζει να το έχει με το παραπάνω.

«Who the hell are you?». H Ταράτζι Π. Χένσον κλωτσάει μερικούς πισινούς στο απολαυστικό τρέιλερ του «Proud Mary»

Η «Wonder Woman» απέδειξε ήδη ότι μια ταινία που προορίζεται για τα «αγόρια» μπορεί να γίνει μεγάλη επιτυχία ακόμη κι αν μια γυναίκα είναι η κεντρική της ηρωίδα οπότε αναμείνατε περισσότερες ταινίες πάνω σε αυτή τη συνταγή. Πρώτη στη σειρά το «Atomic Blonde» με την Σαρλιζ Θερόν να δέρνει και να πυροβολεί, αλλά σίγουρα όχι τελευταία αν κρίνουμε από το τρέιλερ του «Proud Mary» που μόλις κατέφθασε με θόρυβο.

Η Ταράτζι Π. Χένσον έχει κάνει σαφές ότι είναι εξαιρετική ηθοποιός, πιο πρόσφατα με το «Hidden Figures» κι ακόμη πιο σαφές ότι δεν χαρίζει κάστανα με τον ρόλο της ως Κούκι Λαίον στο τηλεοπτικό «Empire». Και κάπως έτσι κατορθώνει να μας πείθει ότι μπορεί να χειρίζεται με άνεση ένα αυτόματο όπλο φορώντας ψηλοτάκουνες, ως το μηρό μπότες και να τινάζει το μαλλί με αυτοπεποίθηση σε κοντινό.

Δείτε ακόμη: Το «Wonder Woman» είναι η πιο εμπορική live action ταινία από γυναίκα σκηνοθέτη - περίπου

proud mary 607

Σκηνοθετημένο από τον Μπαμπάκ Νατζαφί το «Proud Mary» μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας (μια hitwoman νιώθει την καρδιά της να μαλακώνει όταν βρίσκεται να προστατεύει ένα νεαρό αγόρι –είπε κανείς «Leon»;), αλλά το τρέιλερ που αφήνει τη σαγηνευτική οσμή μιας θηλυκής Blaxploitation movie για ένα post feminism κοινό υπό τους ήχους του ομώνυμου τραγουδιού στην εκτέλεση της Τίνα Τέρνερ, ναι, μας κέρδισε.

proud mary 607


Δείτε ακόμη: