Buzz

Πρώτο τρέιλερ για το «The Paperboy»: Η Νικόλ Κίντμαν ανεβάζει το δικό της καύσωνα!

στα 10

Η νέα ταινία του Λι Ντάνιελς έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών, προκαλώντας τις πιο αντικρουόμενες αντιδράσεις. Δείτε το τρέιλερ και… διαλέξτε στάση.

Πρώτο τρέιλερ για το «The Paperboy»: Η Νικόλ Κίντμαν ανεβάζει το δικό της καύσωνα!

Μετά τον κριτικό θρίαμβο του «Precious», ο σκηνοθέτης Λι Ντάνιελς προχώρησε σε κάτι πιο… καυτό, την κινηματογραφική μεταφορά του «The Paperboy», του μπεστ σέλερ του Πιτ Ντέξτερ που εμπλέκει σεξ, έγκλημα και εμμονές με ατμόσφαιρα νουάρ εποχής. Μοιραία ξανθιά πρωταγωνίστρια; Η Νικόλ Κίντμαν, ανάμεσα σε δυσλειτουργικούς άντρες, τον Μάθιου ΜακΚόναχι, τον Τζον Κιούζακ και τον Ζακ Εφρον.

Ενας θανατοποινίτης κατάδικος. Μία πλατινέ ξανθιά που πιστεύει στην αθωότητά του και τον ερωτεύεται. Δύο δημοσιογράφοι που τους επιστρατεύει στην έρευνα της υπόθεσης και ο καθένας έχει τα κίνητρά του. Ζέστη, υγρασία, ερωτικός πυρετός και έγκλημα. Εκλυτο αριστούργημα ή camp παρωδία; Ολα ειπώθηκαν από όσους είδαν την ταινία στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, κανείς όμως δεν αμφισβήτησε τη δύναμη που μπορεί να έχει ένα κιλοτάκι, όταν το φορά η Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Paperboy» που μόλις κυκλοφόρησε κι αρχίστε να διαμορφώνετε άποψη – δυστυχώς η ταινία δεν έχει ημερομηνία εξόδου ούτε για την Αμερική, ούτε για την Ελλάδα, αλλά αυτό απλώς θα κάνει την αναμονή πιο απολαυστική!

Περισσότερα για το «The Paperboy»