Buzz

Το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη κέρδισε το στοίχημα της αίθουσας

στα 10

Με sold out προβολές και hype που σπάνια συναντάμε για ελληνική ταινία, το «Πρόστιμο» ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου τριημέρου λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων.

Το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη κέρδισε το στοίχημα της αίθουσας

Το στοίχημα πέτυχε.

Ανοιγμα των θερινών με μεγάλη πρεμιέρα μια ελληνική ταινία που μαζί με τις καλές κριτικές έφερε και τη δύναμη του hype για ένα σινεμά (αυτό της σχολής Οικονομίδη) που αρέσει στον κόσμο και με fan base που θα μπορούσε να εξασφαλίσει δημοσιότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στο πολυπόθητο word of mouth.

Το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη άνοιξε, σε διανομή της Danaos Films, λοιπόν, την Παρασκευή 21 Μαΐου σε οκτώ συνολικά αίθουσες (επτά στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη) και κατάφερε να φέρει τον κόσμο πίσω στα θερινά με συνολικά 2293 εισιτήρια, τον καλύτερο μέσο όρο του τριημέρου ανά αίθουσα και sold out προβολές που συνεχίζονται.

Δείτε ακόμη: Πρώτη μέρα θερινό!

prostimo

pr;ostimo

prositmo

Ο κεντρικός ήρωας στο «Πρόστιμο» είναι ο Βαγγέλης, απομεινάρι της rave γενιάς, που ζει ντιλάροντας κάνναβη. Θα θελε μία σταθερή δουλειά, χωρίς ρίσκα. Ο Πέτρος είναι ένας μπράβος των νοτίων προαστίων. Θέλει σεβασμό και οικογένεια. Η Κατερίνα, άθελα της, θα τους φέρει στο ίδιο σπίτι.

Πρόστιμο | Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης | Σενάριο: Πάνος Τράγος, Φωκίων Μπόγρης | Παραγωγή: Chase the Cut σε συνεργασία με την Authorwave | Πρωταγωνιστούν: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Στάθης Σταμουλακάτος, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Άγγελος Αναστασίου (Θύτης), Φένια Αποστόλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Τζένη Κιτσέλη, Σίσσυ Τουμάση, Όμηρος Πουλάκης, Κώστας Στεφανάκης, Γιάννης Οικονομίδης.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Πρόστιμου»:


Ακούστε εδώ τον «Νταή», ένα από τα πρωτότυπα τραγούδια της ταινίας σε μουσική και σύνθεση των Ακη Καπράνου, Φωκίωνα Μπόγρη, Σεμέλη, στίχους του Αλέξανδρου Βούλγαρη, ερμηνεία από την Σεμέλη:


Το «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη συνεχίζεται στις αίθουσες Cine Αμαρυλλίς, Cine Ανεσις, Cine Παναθήναια, Cine Φλοίσβος, Cine Αλόμα, Cine Αττικόν (Αλσος Γαλατσίου), Cine Νίκαια και στο Σινέ Απόλλων στη Θεσσαλονίκη.

πρόστιμο

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.