Industry

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 15 Αυγούστου

στα 10

Νέες ταινίες, αλλά και καλοκαιρινές επανεκδόσεις κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Διαβάστε αναλυτικά ποιες ταινίες κυκλοφορούν ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 15 Αυγούστου

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού να βρίσκεται σε διακοπές, αλλά η ελληνική διανομή δεν διακόπτει ποτέ τον όγκο των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες.

7 ταινίες λοιπόν από την Πέμπτη του 15αύγουστου στις αίθουσες για να τις απολαύσετε σε κάποιο θερινό κοντά σας.

Διαβάστε αναλυτικά...

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!

It's Raining Men

«Βρέχει Αντρες» (It's Raining Men) της Καρολίν Βινιάλ

Eνας υπέροχος σύζυγος, δύο τέλειες κόρες, ένα οδοντιατρείο που τα πηγαίνει περίφημα: όλα στη ζωή της Ιρίς πάνε εξαιρετικά. Αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε σεξ με τον σύντροφό της; Iσως ήρθε η ώρα να βρει έναν εραστή. Η Ιρίς παίρνει τη μεγάλη απόφαση και γράφεται σε μια εφαρμογή γνωριμιών, ανοίγοντας έτσι το κουτί της Πανδώρας. Και οι άνδρες θα αρχίσουν να πέφτουν… βροχή!

Το χοτ κορίτσι της γαλλικής κωμωδίας, η Λορ Καλαμί («Call my Agent») πρωταγωνιστεί σε μία αστεία, τρυφερή και πικρή κομεντί για το τι συμβαίνει στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, μετά από πολλά χρόνια γάμου. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Pacifiction

«Pacifiction» του Αλμπέρ Σέρα

Βρισκόμαστε στην Ταϊτή, ένα νησί της Γαλλικής Πολυνησίας. Ο Ύπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας και στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης Ντε Ρολέ, ένας ευφυής άνδρας ο οποίος κινείται στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής, θα κληθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της εξάπλωσης μιας είδησης που φημολογείται εντόνως: Ακούγεται πως στην περιοχή εθεάθη ένα υποβρύχιο, του οποίου η απόκοσμη παρουσία θα μπορούσε να προαναγγέλλει την επιστροφή των γαλλικών πυρηνικών δοκιμών.

Τα πολλά πρόσωπα της αποικιοκρατίας στην ταινία του Αλμπέρ Σέρα με την ξεχωριστή ερμηνεία του Μπενουά Μαζιμέλ. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Οι Ναυαγοί

«Οι Ναυαγοί» (Soudain Seuls) του Τομά Μπιντεγκέν

Ενα ζευγάρι πρέπει να παλέψει για την επιβίωση του, αφού αποκλειστεί σε ένα νησί που υποτίθεται ότι ήταν το ταξίδι των ονείρων τους.

Θρίλερ επιβίωσης με τους Ζιλ Λελούς και Μελανί Τιερί. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Εγώ, ο Απαισιότατος 4

«Εγώ, ο Απαισιότατος 4» (Despicable me 4) των Κρις Ρενό & Πιερ Κοφέν

Ο Γκρου, η Λούσι, η Μάργκο, η Ιντιθ και η Αγνες καλωσορίζουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια: τον Γκρου Τζούνιορ. Ο μικρός μοιάζει να έχει μία και μόνο αποστολή: να βασανίζει τον μπαμπά του. Εντωμεταξύ, ο Γκρου έχει έναν καινούργιο εχθρό: τον Μαξίμ Λε Μαλ και την σύντροφό του Βελεντίνα.

Mετά από μία επταετία, ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπερκακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, και τα δαιμόνια Minions του επιστρέφουν. Στις αίθουσες, με ελληνικούς υπότιτλους από την Πέμπτη 15 Αυγούστου. Μία εβδομάδα μετά, και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Miracolo a Milano

«Θαύμα στο Μιλάνο» (Miracolo a Milano) του Βιτόριο ντε Σίκα

Η γριά Λολότα μεγαλώνει ένα παιδί, τον Τοτό, που το ’χε βρει νεογέννητο κάτω από ένα λάχανο. Μετά το θάνατο της, ο Τοτό οδηγείται σ’ ένα ορφανοτροφείο, απ’ όπου βγαίνει μετά από πολλά χρόνια, για να καταλήξει φιλοξενούμενος ενός περιπλανώμενου άστεγου σε μια παραγκούπολη, στην περιφέρεια του Μιλάνου. Με τη μεγάλη του καλοσύνη και αθωότητα ο Τοτό κερδίζει τη συμπάθεια των φτωχών και τους πείθει να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την κατάσταση τους. Η δραστηριότητα των αθλίων, που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μετατρέπει τη μίζερη παραγκούπολη σε αξιοπρεπή κοινότητα. Μια μέρα, ενώ σκάβουν, πετάγεται απ’ τη γη ένας πίδακας πετρελαίου.

Ο πλούτος και η ευμάρεια που θα μπορούσαν να προκύψουν για όλους, απειλούνται από τον πλούσιο Μόμπι, που έχει ειδοποιηθεί από τον κακό Ράπι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους διώξει από τη γη τους. Για να βοηθήσει τον Τοτό και τους φίλους του, η Λολότα χαρίζει στον νεαρό ένα θαυματουργό περιστέρι που έκλεψε από τους αγγέλους. Η αστυνομία του Μόμπι κατατροπώνεται και ο Τοτό μπορεί πια να πραγματώσει τις επιθυμίες των φίλων του. Ο Τοτό καθοδηγεί τους φτωχούς του Μιλάνου εναντίον του πλούσιου κτηματομεσίτη και καταφέρνει να νικήσει με τη βοήθεια αγγέλων...

Επανέκδοση του αριστουργήματος του Βιτόριο ντε Σίκα. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Sunset blvd

«Η Λεωφόρος της Δύσης» (Sunset Blvd.) του Μπίλι Γουάιλντερ

Μία πάλαι ποτέ ντίβα του κινηματογράφου ζει τα μεσήλικα χρόνια της κλεισμένη στη βίλα της στη Λεωφόρο Σάνσετ, μαζί με τον μπάτλερ της. Η εμμονή που έχει με το πέρασμα του χρόνου και τη διατήρηση της ομορφιάς και της λάμψης της, καταντάει νεύρωση και στο τέλος ανεπίστρεπτη παράνοια. Εκείνη όμως πάντα πιστεύει ότι θα κάνει τη μεγάλη της κινηματογραφική επιστροφή. Πάντα περιμένει «το κοντινό της». Στα δίχτυα της πέφτει ένας νεαρός άνεργος σεναριογράφος, ο οποίος αρχικά βρίσκει προστασία δίπλα στην πλούσια ηλικιωμένη γυναίκα, σταδιακά όμως βουλιάζει κι εκείνος στον πάτο των χολιγουντιανών ονείρων.

Σε επανέκδοση το απόλυτο αριστούργημα του Μπίλι Γουάιλντερ που ξεπέρασε τα φιλμ νουάρ όρια του και έγινε μία διαχρονική σύνθετη παραβολή για τη φήμη και το αδίστακτο με το πέρασμα του χρόνου Χόλιγουντ. 11 υποψηφιότητες για Οσκαρ, 3 βραβεία ανάμεσα στα οποία κι αυτό του σεναρίου. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Clerks

«Οι Υπάλληλοι» (Clerks) του Κέβιν Σμιθ

Δύο εικοσάρηδες φίλοι, ο Ράνταλ και ο Ντάντε δουλεύουν σε ένα βίντεο κλαμπ και σένα μίνι μάρκετ, a.k.a Quick Stop, του Νιου Τζέρσεϊ αντίστοιχα. Είναι δύο τυπικοί υπάλληλοι που βασικά βαριούνται την δουλειά τους. Ή μάλλον τους πελάτες με τους οποίους αναγκάζονται να συναναστρέφονται.

30 χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα του εμβληματικού indie film του Κέβιν Σμιθ και τώρα το ξαναβλέπουμε σε επετειακή επανέκδοση. Διαβάστε περισσότερα και δείτε trailer της ταινίας εδώ

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας!