Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα ανήμερα των Φώτων, 6 Ιανουαρίου 2022.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

Δυο νέες ταινίες για το γούρι της πρώτης εβδομάδας του 2022 που μπαίνει μουδιασμένη, λόγω της επιθετικής αύξησης των κρουσμάτων της παραλλαγής Ομικρόν της Covid-19 στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Flix Top Ten 2021: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022 και κερδίστε συλλεκτικά δώρα

LICORICE PIZZA

Πίτσα Γλυκόριζα (Licorice Pizza) του Πόλ Τόμας Αντερσον

Η Αλάνα και ο Γκάρι, δυο ανήσυχοι έφηβοι με ετερόκλητα ενδιαφέροντα και διαφορετικό ψυχισμό μεγαλώνουν στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, το 1973.

H νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον, με τους Αλάνα Χάιμ, Κούπερ Χόφμαν, Σον Πεν, Τομ Γουέιτς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπένι Σάφντι. Από τις 6 Ιανουαρίου στις αίθουσες.

the king's man

Ο Aνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα (The King's Man) του Μάθιου Βον

Οταν ένας στρατός από τους χειρότερους τυράννους και ικανότερους εγκληματίες όλων των εποχών συγκεντρώνεται για να εξολοθρεύσει εκατομμύρια, ένας άνθρωπος πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στο χρόνο για να τους σταματήσει. Ανακαλύψτε την αρχή της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών στην ταινία «Ο Ανθρωπος του Βασιλιά», σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον.

Ο Μάθιου Βον επιστρέφει στο σύμπαν του «Kingsmen» με ένα prequel που μας μαθαίνει πώς δημιουργήθηκε η πιο μυστική από τις μυστικές υπηρεσίες.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.