Industry

«Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν»: το Μεταίχμιο και το Flix σας κάνουν δώρο το βιβλίο!

στα 10

Λίγο πριν βγει στους κινηματογράφους το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» της Λιν Ράμσεϊ, προλαβαίνετε να διαβάσετε το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε.

«Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν»: το Μεταίχμιο και το Flix σας κάνουν δώρο το βιβλίο!

Τι συμβαίνει όταν η μητρότητα δεν είναι μια ονειρεμένη εμπειρία;

Πώς νιώθει μια μητέρα απέναντι στο γιο της, το δολοφόνο;Εγκληματίας γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Η νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, μετά το «Morvern Callar» και το «Ratcatcher», βασίζεται στο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα της Λάιονελ Σράιβερ. Μια μητέρα μεγαλώνει ένα ιδιόμορφο αγόρι, ένα παιδί που θα διαπράξει ένα τεράστιο και μοιραίο έγκλημα. Η υπόθεση τοποθετείται σε μια μεσοαστική οικογένεια, σ’ ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο πατέρας είναι καλόβολος, αφελής και «λίγος». Η μητέρα συμβιβάζει, στην απόφασή της να κάνει παιδί, το ελεύθερό της πνεύμα, την επιθυμία της να κάνει ταξίδια και να χαίρεται την ανεξαρτησία της. Μικρό το κακό, συμβαίνει σε κάθε μάνα. Από εκεί και πέρα, το αγοράκι μεγαλώνει και αποδεικνύεται εκπληκτικά έξυπνο και διορατικό, προσπαθεί να τραβά την προσοχή με κάθε τρόπο, είναι υπολογιστής και εκδικητικός...

Το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου. Το μυθιστόρημα της Λάιονελ Σράιβερ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν», στέλνοντας email στο info@flix.gr, γράφοντας οπωσδήποτε στο subject τη λέξη «Κέβιν» και σημειώνοντας το όνομά σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν απ’ ευθείας με email.

Μάθετε και δείτε περισσότερα για την ταινία «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν»