Buzz

Πόστερ και (γαλλικό) τρέιλερ για το «We Need to Talk About Kevin»

στα 10

Ετοιμο για το μεγάλο του ταξίδι στις αίθουσες το «We Need to Talk About Kevin» απέκτησε γαλλικό πόστερ και τρέιλερ αλλά και αμερικάνικη αφίσα.

Πόστερ και (γαλλικό) τρέιλερ για το «We Need to Talk About Kevin»
Κάνε παιδί να δεις καλό!

Υπήρξε μια από τις ταινίες που συζητήθηκαν όσο λίγες στο φεστιβάλ Καννών που μας πέρασε. Και δικαίως, αφού η διασκευή του ομώνυμου best - seller της Λάιονελ Σράιβερ από την Λιν Ράμσεϊ («Morvern Callar») μπορεί να μην στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών όσων είχαν διαβάσει το βιβλίο αλλά χάρισε στην Τίλντα Σουίντον μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της.

Τέλη Σεπτεμβρίου το «We Need to Talk About Kevin» βγαίνει στις γαλλικές αίθουσες, εξ ου και η κυκλοφορία του γαλλικού τρέιλερ και πόστερ, ενώ στην Αμερική η ταινία θα βγει στις 2 Δεκεμβρίου για να συμπέσει με την οσκαρική περίοδο που δεν είναι απίθανο να στείλει την Σουίντον στην πεντάδα του Α' Γυναικείου ρόλου.

Στην Ελλάδα, η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x και θα βγει στις αίθουσες μέσα στον Σεπτέμβριο.

Οσο για τις διαφορές ανάμεσα στο ανέμπνευστο γαλλικό πόστερ και το σαφώς καλύτερο αν και παραπλανητικό αμερικάνικο, οι κρίσεις δικές σας...