Buzz

Οποιος θέλει να δει πρώτος το «Frankenweenie» να σηκώσει το χέρι!

στα 10

Ακολουθήστε τον Τιμ Μπάρτον στην τρυφερά σκοτεινή περιπέτειά του: να μεταμορφώσει την αγαπημένη μικρού μήκους ταινία του σε μια stop-motion μαγική βόλτα στη σκοτεινή πλευρά της παιδικής ηλικίας. Κερδίστε προκλήσεις για την avant premiere του «Frankenweenie», προσφορά της Feelgood και του Flix!

Flix Team
Οποιος θέλει να δει πρώτος το «Frankenweenie» να σηκώσει το χέρι!

Αφού έχασε αναπάντεχα τον αγαπημένο του σκύλο Σπάρκι , ο μικρός Βίκτορ επιστρατεύει την επιστήμη για να επαναφέρει στη ζωή τον καλύτερο του φίλο, μόνο που ακόμη κι αν ο Σπάρκι επιστρέψει θα προκύψουν στο αγαπημένο του σκυλί μερικές … σταυροβελονιές. Ο Βίκτορ προσπαθεί να κρύψει το αποτέλεσμα της μάλλον τολμηρής επιστημονικής του εργασίας, αλλά όταν ο Σπάρκι το σκάει, οι συμμαθητές, οι δάσκαλοι και ολόκληρη η πόλη τον αντιμετωπίζουν ως τέρας.

Η ιστορία του μικρού Βίκτορ, ενός εσωστρεφή «nerd» πιτσιρικά, ο οποίος αγαπά τόσο το σκύλο του που, όταν αυτός σκοτώνεται τον επαναφέρει στη ζωή, είναι συνεπής με τα μακάβρια τρυφερά παραμύθια του Τιμ Μπάρτον: ιστορίες όπου το «τέρας» είναι πιο κοντά σου από ό,τι οι «νορμάλ» άνθρωποι.

Σας έχουμε μιλήσει εκτενώς για το «Frankenweenie». Σας έχουμε δείξει trailers, τον ίδιο τον Τιμ Μπάρτον να εξηγεί την αγάπη του για αυτό το πρότζεκτ, όπως επίσης σας έχουμε γνωρίσει τους βασικούς πρωταγωνιστές αλλά και μερικούς ακόμα χαρακτήρες της ταινίας, η οποία στην ουσία αποτελεί ρημέικ της ομώνυμης μικρού μήκους του 1984, με την οποία μας συστήθηκε ο Μπάρτον και μας πρωτοέβαλε στο σκοτεινά ρομαντικό όραμά του.

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να τη δείτε;

Διεκδικήστε μια από τις 15 διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι το «Frankenweenie» την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στα ODEON Κosmopolis (Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι), ώρα προσέλευσης 19:30, ώρα έναρξης 20:00. Στείλτε μας e-mail στο win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Frankenweenie» και σημειώνοντας στο κείμενο απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Τρίτης.

Το «Frankenweenie» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου από την Feelgood.