Buzz

Δεύτερο τρέιλερ για το «Frankenweenie»: Your dog is ALIVE!

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer για το «Frankenweenie», το μακάβρια τρυφερό εγχείρημα του Τιμ Μπάρτον να αναστήσει το διάσημο φιλμάκι των νιάτων του σε μεγάλου μήκους ταινία. Δείτε το!

Δεύτερο τρέιλερ για το «Frankenweenie»: Your dog is ALIVE!

Για όσους ακόμη δεν γνωρίζουν το πρότζεκτ, το «Frankenweenie» δεν είναι τίποτε άλλο παρά το μεγάλου μήκους (και stop-motion) ριμέικ του Τιμ Μπάρτον στο δικό του ομώνυμο μικρού μήκους που κυκλοφόρησε το 1984 συστήνοντας μας τότε τον σκηνοθέτη που για χρόνια μετά θα στοίχειωνε τους πιο μαγικούς εφιάλτες ολόκληρης της βιομηχανίας.

28 χρόνια μετά λοιπόν, ο «Frankenweenie» επιστρέφει και μαζί του ζωντανεύει και όλο το αλφαβητάρι του σκοτεινού μπαρτονικού σύμπαντος: μικρά παιδιά, παρεξηγημένα τέρατα, αγάπη που ξεπερνά τη διαφορετικότητα, παραμύθι, εφιάλτης και όλος ο μαγικός ενδιάμεσος κόσμος!

Από τον «Ψαλιδοχέρη» μέχρι το «Beetlejuice» και από τη «Νεκρή Νύφη» μέχρι τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη», το «Frankenweenie» διαθέτει όλα όσα κάνουν τον Τιμ Μπάρτον έναν από τους αγαπημένους μας σκηνοθέτες. Συν το αθάνατο σήμα της Disney σε ασπρόμαυρο - γεγονός που αυτόματα το τοποθετεί στα landmarks της ιστορίας του σινεμά.

Δείτε το trailer αμέσως πιο κάτω, θυμηθείτε το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον!