Industry

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Ρόουντς και γιατί είναι πιο διάσημος από τον Τομ Κρουζ;

στα 10

Είναι απλά ένας κομπάρσος στο «Jack Reacher», αλλά το όνομά του είναι πρώτο στην σελίδα του φιλμ στο imdb. Ναι, πάνω κι από αυτό του Τομ Κρουζ

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Ρόουντς και γιατί είναι πιο διάσημος από τον Τομ Κρουζ;

Υποδύεται τον «Suspicious Onlooker» σύμφωνα με τα credits της ταινίας, τον τρίτο μόλις «ρόλο» του (ως κομπάρσος) σε μια κινηματογραφική ταινία. Οταν όμως πόσταρε ένα link της σελίδας του imdb στην διαδικτυακή κοινότητα του reddit, η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε στα ύψη, η σελίδα τους δέχτηκε χιλιάδες επισκέψεις και το rank του στο imdb ανέβηκε ψηλότερα κι από αυτό του ίδιου του Τομ Κρουζ.

Ως αποτέλεσμα, στην σελίδα του «Jack Reacher», το ονομά του εμφανίζεται πρώτο στα credits, αφού η κινηματογραφική βάση δεδομένων δεν εμφανίζει τους ηθοποιούς σε κάθε ταινία με βάση το ποιος αναφέρεται πρώτος στους τίτλους της ταινίας, αλλά με βάση την δημοτικότητά τους, στο ίδιο το site.

1

Από εκείνη την στιγμή, δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος μέχρις ότου ο 22χρονος νεαρός να μεταμορφωθεί σε ιντερνετικό meme. Κάποιος έφτιαξε ήδη μια ψεύτικη teaser αφίσα του «Jack Reacher»…

1

...ή ένα βιογραφικό για τον σχεδόν ανύπαρκτο χαρακτήρα του στο φιλμ.

1

Η σελίδα του στο imdb γέμισε με threads για τον ίδιο και τον ρόλο του.

1

Κι αν ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε το όνομα Alexander στο imdb το δικό του προφίλ θα βγει πρώτο.

1

Aν όλα αυτά δεν σας αρκούν, οι ίδιοι οι άνθρωποι του Τομ Κρουζ του έστειλαν συγχαρητήρια για το κατόρθωμά του μέσω του twitter.

1

Τώρα, ο 22χρονος νεαρός ασκείται στην τέχνη της ηθοποιίας σύμφωνα με το βιογραφικό του στο imdb με σκοπό να κερδίσει κανονικούς ρόλους σε επόμενες ταινίες, και γιατί όχι, κάποτε να γίνει εξίσου διάσημος με τον Τομ Κρουζ, όχι απλά χάρη στο internet, αλλά για την καριέρα του στο σινεμά.

Tags: jack reacher