Buzz

Ποια σύνταξη; Νέο τρέιλερ για το «Red 2»

στα 10

Οκ δεν ήταν ότι ο πλανήτης περίμενε με κομμένη την ανάσα την συνέχεια σε αυτήν την κωμική περιπέτεια προχωρημένης ηλικίας, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι το πρώτο φιλμ ήταν χαριτωμένο. Και λέμε ναι σε ταινίες που αντιστέκονται στον υποβόσκων φασισμό της τυφλής λατρείας τη νιότης. Ή κάτι τέτοιο.

Ποια σύνταξη; Νέο τρέιλερ για το «Red 2»

Το φιλμ του Ρόμπερτ Σβέντκε είχε την εξυπνάδα να μην παίρνει ποτέ τον εαυτό του απολύτως στα σοβαρά. Κι αντί να προσπαθήσει να στήσει μια εξωφρενική action movie έκανε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, έδωσε τους ρόλους των γερασμένων μυστικών πρακτόρων σε ηθοποιούς που μπορούσαν να τους δώσουν σάρκα κι οστά και να σε κάνουν να ενδιαφερθείς.

Η συνταγή δούλεψε ακόμη κι αν η ταινία δεν έφερε ποτέ αστρονομικά ποσά στα ταμεία, κι έτσι τώρα, ο Ντιν Πάριζοτ, σκηνοθετεί τη συνέχεια που φέρνει ξανά αντιμέτωπους την Βικτόρια της Ελεν Μίρεν με τον Φρανκ Μόουζες του Μπρους Γουίλις.

Και μπορεί κάποιοι όπως ο Μοργκαν Φρίμαν να εγκατέλειψαν το franchise στην πορεία, όμως το κενό αναπληρώθηκε ελπίζουμε επάξια από άλλους όπως ο Αντονι Χόπκινς και η Κάθριν Ζίτα Τζόουνς.

Εχοντας ήδη δει ένα πρώτο τρέιλερ, δείτε πιο κάτω το δεύτερο καθώς και μια σειρά από character posters του φιλμ.

2

2

2

2

2

2

2