Buzz

Ο Μπρους Γουίλις ετοιμάζεται να τις φάει από την Ελεν Μίρεν! Τρέιλερ για το «Red 2»

στα 10

Ενα μάτσο αγαπημένων ηθοποιών ρίχνει το ξύλο της ζωής του (κυρίως οι κυρίες στους κυρίους), διασκεδάζοντας κάθε λεπτό! Το σίκουελ του «Red» έρχεται το καλοκαίρι.

Ο Μπρους Γουίλις ετοιμάζεται να τις φάει από την Ελεν Μίρεν! Τρέιλερ για το «Red 2»

Η Βικτόρια, η Ελεν Μίρεν ως στιλάτη, ασταμάτητη εκτελέστρια τα βάζει και πάλι με τον Φρανκ Μόζεζ του Μπρους Γουίλις, ο οποίος προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, μακριά από όπλα και συμβόλαια θανάτου, αλλά κάπου δυσκολεύεται.

Η προπέρσινη επιτυχία του «Red» συνεχίζεται στο σίκουελ του Ντιν Πάρισοτ, με μια υπόσχεση δράσης και… σαχλαμάρας, ευπρόσδεκτης για καλοκαιρινό fun. Δίπλα στον Μπρους Γουίλις και την Ελεν Μίρεν γυροφέρνουν ο Τζον Μάλκοβιτς, ο Αντονι Χόπκινς, η Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς και η Μέρι-Λουίζ Πάρκερ.

Χωρίς αμφιβολία, αν το «Red 2» δεν είχε αυτό το καστ, τόσο αταίριαστο που καταλήγει ιδανικό, δε θα ξεχώριζε από τη σειρά των ταινιών δράσης, αλλά το έχει και αυτόματα κερδίζει πόντους ένοχης απόλαυσης! Δείτε παρακάτω το teaser τρέιλερ του «Red 2» και περιμένετε την ταινία στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου, μετά τα μπάνια! «It’s important to enjoy life while you still can!»

Και για περισσότερο... Μπρους Γουίλς, δείτε εδώ το τρέιλερ και διαβάστε τα πάντα για το «A Good Day to Die Hard» που έρχεται στους κινηματογράφους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, για σωστό ρομάντζο!