Buzz

Ο Πιρς Μπρόσναν επιστρέφει στη μικρή οθόνη

στα 10

Kαθιερώθηκε με την σειρά «Remington Steele» και 30 χρόνια μετά επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «The Son» του AMC.

Ο Πιρς Μπρόσναν επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Υπήρχε λόγος που ο Πιρς Μπρόσναν βαπτίστηκε «Τζέιμς Μποντ» το 1995 με το «GoldenEye». Είχε, δέκα σχεδόν χρόνια πριν, κάνει την ακρόασή του ως suave ντετέκτιβ με την τηλεοπτική σειρά «Remington Steele». Στην μικρή οθόνη λοιπόν χρωστάει την επιτυχία του, σε αυτή επιστρέφει.

Διαβάστε επίσης: «Ούτε Μποντ, ούτε Μπορν»: Ο Πιρς Μπρόσναν είδε το «Spectre» και δεν είναι πολύ σίγουρος...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly, ο Μπρόσναν υπέγραψε με το AMC για να πρωταγωνιστήσει στην νέα δραματική τηλεοπτική σειρά «The Son». Θα ερμηνεύσει τον Ελι ΜακΚάλοου, ηγέτη μίας πατριαρχικής φαμίλιας στο Τέξας, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο Σαμ Νιλ ήταν να παίξει το ρόλο, αλλά για προσωπικούς λόγους εγκατέλειψε την παραγωγή.

Pierce Brosnan 607 1

Το «The Son» βασίζεται σε μυθιστόρημα του Φίλιπ Μέγιερ που εκδόθηκε το 2013. Η ιστορία θα ακολουθεί 3 γενιές της οικογένειας ΜακΚάλοου, παρακολουθώντας τις περιπέτειες και τις σχέσεις των μελών της όσο διοικούν μία δυναστεία πετρελαίου και παλεύουν ακόμα και με αθέμιτα μέσα για να κατακτήσουν το αμερικανικό όνειρο.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται μέσα στο 2017. Πέρα από την τηλεοπτική του δράση, ο Μπρόσναν έχει 3 ακόμα ταινίες που θα βγουν μέσα στη χρονιά: το θρίλερ «Urge», την περιπέτεια με συμπρωταγωνιστή τον Τσάκι Τσαν «The Foreigner» και το «The King’s Daughter» του Σον ΜακΝαμάρα, όπου ερμηνεύει τον Λουδοβίκο XIV.

Διαβάστε περισσότερα: