Buzz

Ο Πιρς Μπρόσναν χάνει την κόρη του από καρκίνο

στα 10

Πέθανε η Σαρλότ Μπρόσναν, η θετή κόρη του Πιρς Μπρόσναν από την πρώτη του γυναίκα, Κασσάνδρα Χάρις. Ηταν 41 ετών.

Ο Πιρς Μπρόσναν χάνει την κόρη του από καρκίνο

Η πρώτη γυναίκα του Πιρς Μπρόσναν, Κασσάνδρα Χάρις, είχε πεθάνει από καρκίνο στις ωοθήκες το 1991 σε ηλικία 43 χρονών. Ο Μπρόσναν ήταν 38χρονος τότε (παντρεμένος από τα 25 του χρόνια μαζί της) και όπως θέλουν οι φήμες δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της. Από το 1986, ο Μπρόσναν είχε υιοθετήσει τα παιδιά της, την Σαρλότ και τον Κρίστοφερ και μέχρι σήμερα τα μεγάλωνε ως παιδιά του.

Και η τραγωδία χτύπησε ξανά. Η κόρη έφυγε από την ίδια ακριβώς αρρώστια με την μητέρα. Κι από ό,τι διαβάζουμε, και η γιαγιά είχε πεθάνει από καρκίνο στις ωοθήκες, επίσης. Μήπως τώρα η (σίγουρα επιθετική) προσέγγιση της Αντζελίνα Τζολί αρχίζει να βγάζει νόημα και για τους πιο διστακτικούς;

«Η κόρη μου έφυγε ήσυχα ανάμεσα σε ανθρώπους που την αγαπούν: τον άντρα της Αλεξ, τα παιδιά της Ιζαμπέλα και Λούκας, τα αδέλφια της Κρίστοφερ και Σον» δήλωσε ο 60χρονος Μπρόσναν. «Η Σάρλοτ πάλεψε με αξιοπρέπεια, κουράγιο και ανθρωπιά. Ο χαμός του γλυκού μας κοριτσιού έχει μαυρίσει τις καρδιές μας. Προσευχόμαστε για εκείνη και για μία επιτέλους θεραπείας αυτής της απάνθρωπης ασθένειας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας στέλνει τα συλλυπητήριά του...»

1

Η ιστορία του Μπρόσναν είναι μία από τις πιο σπάνιες και συγκινητικές της κινηματογραφικής βιομηχανίας, που, στην πραγματικότητα, θεωρείται από τους πιο κυνικούς χώρους για γάμους και οικογένειες. Παρόλη τη φήμη του γυναικοκατακτητή ως «Remington Steele», ήταν τρελά ερωτευμένος με την μεγαλύτερη από αυτόν γυναίκα του και όταν την έχασε ήταν απαρηγόρητος για μία δεκαετία.

Σήμερα, ο πρώην Τζέιμς Μποντ, έχει δύο παιδιά από το δεύτερό του γάμο με την δημοσιογράφο Κέλι Σέι Σμιθ: τον 16χρονο Ντίλαν και τον 12χρονο Πάρις.